Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.594
- 104.472
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barış alperi babele benzettim biraz videolara göre. sağına çekip vurmasıyla mı meşhur bu adam
Yıllardır bu forumu takip ederim,Hatta ismi Oğuz Serdar'mi idi ney di onla da yüzlerce kez tartistim.Çünkü görüşleri yeterince gereksiz ve taraflı idi.Ancak yaklasik 15 yıldan beri böyle o şahsı andıran kitlelerin mesajlarını burda görmedim.Hakikaten işin sapi da,ucuda kaçıyor.Bu ekonomik göstergelerde elini samimi olarak elini taşın altına koyan,nefes gibi evet biz varız,hani şu doğuştan küçümsenen, Galatasaray'lilar var ya biz aslında küçük degiliz, hatta kulübün sahibiyiz diyen bir başkan seçtik.Ancak ne yazık ki daha lig bile başlamadan bu ideolojimizi ergen ve kendini bilmez bir yığın kişi ile mahvettik.Tamam Burak Elmas sözlerini tutamadı ki zaman var,hadi en yakın rakibi eşref hamamcıoglu denen birey bu seçimi kazansa idi bu selzenişlerinizin yüzde birini ona duyurabilirmiydiniz,hadi sundunuz yüzde 0,1 karşılık alabilirmiydiniz?
Yarin kimle oynuyoruz
Ve ts kiminle oynuyor da 2 yapiyor
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendi adına konuş.
fizik bakımından keremden üstün defansın arkasına sarkma özelliği var ayrıca bilekleri o kadar düz bir çocuk değil çalıma girdiği pozisyonları var Baya bi
ts fb ile oynuyor u19Yarin kimle oynuyoruz
Ve ts kiminle oynuyor da 2 yapiyor
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanmam Halil dervisoglu olmazsa bence hoca Ali Yavuz Kolu düşünüyor adam eksiltebiliyor iyi antrenmanla iyi bir çıkış yapabilirali yavuz'u kiraladik mi acaba
?bu kulüp niye hiçbir şey açıklamıyor