Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20210710-104933_Instagram.webp

Sa

Video izleyip topçu övülüyor hala. Kaçınız düzenli izledi Stanciu'yu ? Madem bu kadar komple bu adam neden bu yaşa kadar major bir lige transfer olamamış ? Böyle ne olduğu belirsiz , iyi performans gösterse bile satılamayacak futbolcu transfer edecek durumumuz yok. Rumenler ne hikmetse wonderkid basıyorlar paso fakat takımları turnuvada yok , ligden transfer yapıp başarılı olan futbolcu da yok. Satamayacağımız bir transfer yapacaksak ne alacağımızdan emin olabileceğimiz bir futbolcu olmalı bu , ille zar atacaksak da 19-23 yaş arası için yapmalıyız bunu.

Alex Texeira nasıl bitik durumda yahu.Tercihin Stanciu olabilir ancak bunu gerçekle hiçbir alakası olmayan verilerle destekleme.Adam yıllardır nerede oynarsa oynasın şakır,şakır gollerini atıp,asistlerini yapıyor
31 yaşına gelmiş adam Avrupa kondisyonu ile cin ligi bir mi Avrupa da futbolu çok daha önde bitikten kastım lig farkından bahsediyorum

Yaş kaç bilmiyorum ama o dolandırıcı dediğin adamın attığı son penaltı golü ve o dönemdeki takım arkadaşları ve hocası sayesinde, şu anda bizim UEFA ve Süper kupamız var diyebiliyoruz.
Dostum, başarılarımızda büyük katkısı olmuş olabilir . Popescu'ya çok büyük sevgi ve saygımız var ancak bu onun Transfer Sahtekarlığı yaptığı gerçeğini değiştirmez.
Bu işlerden uzak durmalıyız yanlış isimlerle çalışmamak lazım.

"Mart 2014 tarihinde Popescu, Romanya'dan diğer ülkelere futbolcuların transferi ile ilgili olarak kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan Rumen temyiz mahkemesi tarafından suçlu bulundu. Popescu üç yıl bir ay hapis cezasına çarptırıldı."

Son düzenleme:
Video izleyip topçu övülüyor hala. Kaçınız düzenli izledi Stanciu'yu ? Madem bu kadar komple bu adam neden bu yaşa kadar major bir lige transfer olamamış ? Böyle ne olduğu belirsiz , iyi performans gösterse bile satılamayacak futbolcu transfer edecek durumumuz yok. Rumenler ne hikmetse wonderkid basıyorlar paso fakat takımları turnuvada yok , ligden transfer yapıp başarılı olan futbolcu da yok. Satamayacağımız bir transfer yapacaksak ne alacağımızdan emin olabileceğimiz bir futbolcu olmalı bu , ille zar atacaksak da 19-23 yaş arası için yapmalıyız bunu.
Scout ekibi gibi adamı çek cumhuriyetine gidip takip edecek halimiz yok videodan izleyecez adam bariz belli iyi topçu

transferini falan geçtim kim gelse şu durumda zorlanacaktı ama Galatasarayla evlendirme vakfı gibi bi saçmalığın ne işi olur yarın öbür gün bu vakıftan kim bilir ne rezillikler çıkar yönetim kurulunda vakıftan biri var gibi bişey duydum umarım doğru değildir bu nasıl bi rezillik ya

Stanciu da 5 milyon bonservis en kotu yıllık 1.5 milyon Euro 3 yıllık maliyet.9.5 milyon...A.Texeira da bu maliyete 3 yıl alınabilir.A.Texeire ile Stanciu unun futbolculugu tartışılmaz.Texeira çok üstünde Stanciunun.3 yıl sonra ikisinden de para kazanmayacagiz zaten.
Alex oynamayabilir ama stanciu oynar.

Artık alsınlar birini de gözleri görsün, kulağı duysun rakip kaleye şut çeksin yeter, armudun sapı üzümün çöpü derken sap gibi ortada kalıcaz.

Stanciu da 5 milyon bonservis en kotu yıllık 1.5 milyon Euro 3 yıllık maliyet.9.5 milyon...A.Texeira da bu maliyete 3 yıl alınabilir.A.Texeire ile Stanciu unun futbolculugu tartışılmaz.Texeira çok üstünde Stanciunun.3 yıl sonra ikisinden de para kazanmayacagiz zaten.
Neye göre tartışılmaz dostum Alex Texeiria ya tamam daha tanınmış bir adam kendini daha kanıtlamış bir adam yüksek bonservis ücretleri verilmiş katılıyorum 31 yaşındaki adam mı 28 yaşındaki adam mı bence 28 yaşındaki adam 31 yaşındaki adam her sene aşağı gitmeye başlar 28 yaşındaki adam 31 32 ye kadar verim alırsın hantal takım olayından çıkmamız lazım

Sabir edelim diyoruz ama biryere kadar, nerde bu transferler? Ana avrat düz gitmemek icin kendimizi zor tutuyoruz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Stanciu Bakesetas tarzı bir oyuncu formu okusa adam direk atlar gelir, sanki Sneijder seviyesi muamelesi görüyor şuan, o kadar yılda bende 5-6 frikik golü, 5 tane ceza sahası golü atarım, Feghouli'ye geçmişten klip yapsam bunun yanında İlah olur, Hagi As'sa, Sneijder Dede, Prekazi Jilet, Lincoln 10'lu, Stanciu max 5'li olur benden söylemesi, bu adamı aldıktan sonra da son alıcısı olacağımız da unutulmasın.

Burak yüzünden 2. sınıf topçular transfersizlikten iyimiş gibi lanse ediliyor, bu adama vereceğim bonservis ve maaşı gider PAULİNHO'ya gömerim millet topçu görsün derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt