Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.018
- 1.580
- 698
Müslüman oyuncular yabancı sınırına takılmıyor sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne alaka ?Müslüman oyuncular yabancı sınırına takılmıyor sanırım
31 yaşına gelmiş adam Avrupa kondisyonu ile cin ligi bir mi Avrupa da futbolu çok daha önde bitikten kastım lig farkından bahsediyorumAlex Texeira nasıl bitik durumda yahu.Tercihin Stanciu olabilir ancak bunu gerçekle hiçbir alakası olmayan verilerle destekleme.Adam yıllardır nerede oynarsa oynasın şakır,şakır gollerini atıp,asistlerini yapıyor
Dostum, başarılarımızda büyük katkısı olmuş olabilir . Popescu'ya çok büyük sevgi ve saygımız var ancak bu onun Transfer Sahtekarlığı yaptığı gerçeğini değiştirmez.Yaş kaç bilmiyorum ama o dolandırıcı dediğin adamın attığı son penaltı golü ve o dönemdeki takım arkadaşları ve hocası sayesinde, şu anda bizim UEFA ve Süper kupamız var diyebiliyoruz.
Scout ekibi gibi adamı çek cumhuriyetine gidip takip edecek halimiz yok videodan izleyecez adam bariz belli iyi topçuVideo izleyip topçu övülüyor hala. Kaçınız düzenli izledi Stanciu'yu ? Madem bu kadar komple bu adam neden bu yaşa kadar major bir lige transfer olamamış ? Böyle ne olduğu belirsiz , iyi performans gösterse bile satılamayacak futbolcu transfer edecek durumumuz yok. Rumenler ne hikmetse wonderkid basıyorlar paso fakat takımları turnuvada yok , ligden transfer yapıp başarılı olan futbolcu da yok. Satamayacağımız bir transfer yapacaksak ne alacağımızdan emin olabileceğimiz bir futbolcu olmalı bu , ille zar atacaksak da 19-23 yaş arası için yapmalıyız bunu.
plesan gibi direkten dönenler de var
Alex oynamayabilir ama stanciu oynar.Stanciu da 5 milyon bonservis en kotu yıllık 1.5 milyon Euro 3 yıllık maliyet.9.5 milyon...A.Texeira da bu maliyete 3 yıl alınabilir.A.Texeire ile Stanciu unun futbolculugu tartışılmaz.Texeira çok üstünde Stanciunun.3 yıl sonra ikisinden de para kazanmayacagiz zaten.
Aylık ne kadar maaş alıyorsun? bir karşılaştır İstersen dostumBaşkan fotolarda hep mutlu,fatih hoca da idmanlarda neseli.biz niye dardayiz peki![]()
Neye göre tartışılmaz dostum Alex Texeiria ya tamam daha tanınmış bir adam kendini daha kanıtlamış bir adam yüksek bonservis ücretleri verilmiş katılıyorum 31 yaşındaki adam mı 28 yaşındaki adam mı bence 28 yaşındaki adam 31 yaşındaki adam her sene aşağı gitmeye başlar 28 yaşındaki adam 31 32 ye kadar verim alırsın hantal takım olayından çıkmamız lazımStanciu da 5 milyon bonservis en kotu yıllık 1.5 milyon Euro 3 yıllık maliyet.9.5 milyon...A.Texeira da bu maliyete 3 yıl alınabilir.A.Texeire ile Stanciu unun futbolculugu tartışılmaz.Texeira çok üstünde Stanciunun.3 yıl sonra ikisinden de para kazanmayacagiz zaten.