Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim bu istikrarli bir sekilde muslera'ya yedek alma trajedimiz devam edecek gibi görünüyor. okan ilk 11 oynamak icin giresun'a gitti. süper lig'de 2 kez koronaya yakalanan, sosyal mesafeyi uygulamali olarak sahada gösteren fatih öztürk'ün 2.kaleci olmasi skandal olur.

kadıoğlu varken burakı almak da ne bileyim.

fmde bile kalabalık kadroyu zor yönetiyorken bu kadar insanı bir arada tutmanın bir boka yaramadığını geçtiğimiz sezonlarda görmelerine rağmen hala aynı yoldan ilerlemeleri... mükemmel yönetim aklı

Bunlar kazma forvet almayı nasıl beceriyor her seferinde.

gol makinesi
1625947767958.webp

Ben son zamanlarda şöyle düşünmeye başladım. Haklı veya haksız demiyorum sadece kendi teorim.

Hoca dedi ki Burak Başkana biz PSV maçını alamayız. Alırsak da eldeki imkanlarla almaya çalışırız.

PSV maçına göre hareket etme bana lig başlamadan önce 5-6 adam al. Zamanın var ince ele sık doku parayı bul ama adamları al.

Bence PSV maçını herkes kafada bitirmiş. Doğru veya yanlış demiyorum. Ben son zamanlarda böyle bir düşünceye kapıldım.

Bence PSV'yi geçsek dahi nasılsa diğer turda gideriz bari lige bakalım diyorlar.

Çok yanlış demiyorum. Açıkçası iyi adamlar alacaksak ve ligte iyi olacaksak çok yanlış değil bence.

Burada suçlu bence en çok Mustafa'dır seçimi çok geciktirdi çok zaman kaybettik.
PSV maçına kadro planlanamaz bu saatten sonra. Aynı dediğin gibi seçim ertelendi orda ihanete uğradık. Bu adam 1 ay önce seçilseydi olacakları az çok tahmin edebiliyorum. Doğru olan da geleceğin kadrosunu oluşturmak. Yavaş yavaş tohum eke eke olacak.

kaç yıldır yapmadığımız üstüne düşmediğimiz, her seferinde geçici çözümler ürettiğimiz en önemli meselelerden biri de muslera. bugüne kadar herhangi bir ciddi çalışma olmadı fakat gelecek sezondan itibaren acilen muslera'nın yerine bir şekilde yerli oyuncu adapte etmek lazım. herifler ersinle, altay'la falan bizle aynı potaya girebiliyorlar. Muslera'ya hiç ama hiç gerek yok. Tabii bu yerli oyuncu havuzunda geç kaldık bence bu yerli kaleci işinde. Ama öyle ya da böyle çözmemiz lazım bu işi.

*ligin ilk yarısı muslerasız oynamış olabiliriz bunu belirtmenize gerek yok şimdiden önlemimi alayım, yerli kaleci şart kurallardan ötürü..

Bende bunu anlamiyorum su transfer bitmis bu bitmis haftaya aciklanacak demekki bitmemis bitse haftaya degil simdi aciklanirdi boyle habercilikmi olur

SON DAKİKA!

Radamel Falcao Galatasaray’dan ayrıldı! Yeni takımını öğrenir öğrenmez yazacağım ama kesin olarak takımdan ayrıldı!

Kaynak Levent Gultekin diye biri tanimam ertmem umarim dogrudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt