Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu konu cok dogru.ve artik can sikmaya basladi,forumda kufur etmek serbest olsun bu tarz arkadaslara.hakediyolar

Bu bahsedilen topluluk Galatasaray taraftarlarının yüzde ikisini geçmez.
Bence her türlü yalanı atan başkan ve yöneticilere ve senelerdir transfer rezilliklerine ve iş bilmezliklerine tepki koymayan taraftar grubu en az yüzde ellidir.
Hangileri kötü sözü hakediyor acaba. Bence iki tarafda.

bu ne biçim sol bek adam golcü mü sol bek mi belli değil :D videonun yüzde 70 i golleriyle geçiyor :D

Biz muhaliflere, hicbirseyi begenmiyoruz (!) diye kufur etmek isteyenlere laflarim

Birde yok kendi hayatinda bu boyleyse filanlara girmisler

Normalde asiri pozitif bir insanim ki beni burdan canlidan taniyanlar bilir

Elestiriyorsak korktugumuz icin ayni hatalarin yapildigini gordugumuz icin

Bir kulubu yonetmek okadarda zor birsey degil elin yoneticisi catir cutur soyluyor istedigi ve alacagi futbolcuyu

Hoca ocak ayinda catir cutur soyledi kimi istedigini ne oldu hepsi bir tanesi haric geldi

Bu kulubun herseyden once devasa bir iletisim sorunu var bunu cozmeden hicbirseyde duzelmeyecek gibi hissetziriyor

Medya da Ramadan sophi diye bir oyuncunun ismi dolaşmaya başlamış bakalım daha kimler çıkacak

Eskiden scout ekibimizde bulunan bize Marcao'yu aldıran Mustafa Demirtaş'tan Stanciu yorumu dinledim. Oyuncuyu beğendiğini söylüyor ama daha çok hücum bölgesinde kullanılması gerektiğinden 2.forvet olarak etkili olabileceğinden bahsediyor. Oyuncu anlattığı gibiyse eğer ben bize faydalı olabileceğini düşünmüyorum. Bizim ihtiyaç duyduğumuz oyuncu topu 2.bölgeden 3.bökgeye taşıyabilecek orta sahada maestro olarak oyunu yönlendirecek bir oyuncu. Tabiki golcü özelliklerinin de olması kaydıyla. Yanlış bir transfer olabileceğine dair korkularım var.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İzlediğim kadarıyla gördüklerim bu adamın yorumlarıyla örtüşüyor.. ortalamanın üzerinde hızlı,şut tekniği iyi ama top tekniği ve hakimiyeti iyi değil gibi.. Yani ofansif orta saha olarak bakarsak sanki kapalı savunmalara karşı etkisiz kalabilir.

Screenshot_20210711-214405_Twitter.jpg
burak baskanimin şu yakisikliligina ve genc karizmasinin yansıttığı ışığa bak hey masallah😍 öldür beni öldür beni,ben zaten ölmüşem de hayde sev beni🥳🥳🥳

bu vanaanalhot 213 primier lig oynamış 21 gol 15 asist yapmış.asist konusunda berbat istatistik.enaz 50 -55 arası bişey olmalıydı.defans yapan bek desen o kadar golü nasıl atmış.bundan bize çok bi fayda gelmez sanki

bu vanaanalhot 213 primier lig oynamış 21 gol 15 asist yapmış.asist konusunda berbat istatistik.enaz 50 -55 arası bişey olmalıydı.defans yapan bek desen o kadar golü nasıl atmış.bundan bize çok bi fayda gelmez sanki

Ismi gecen isimler arasinda en iyi bek pva
En azindan belli bir standarti var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt