Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke terim gidene kadar şu sattıgın kadar al kalkmasaydı yine saçma saçma topçulara tonla para verecez terim yüzünden stanciu kim kaç kere izlemiş terimde 6 milyon euro veriyoruz eger haber dogruysa

Normalde bu yaştaki birine 6M bonservis ödememize mallık derdim ama, videolardan tarz olarak şut ve freekick gibi yıllardır süren kanayan yaralarımıza derman olabilecek birine benziyor. Futbol bilgisine güvendiğim kişiler de adamla alakalı olumlu konuşuyor. O yüzden ben olumsuz bakmıyorum bu herife.
Ama umarım second striker tarzı biri değildir ve maaş konusunda çok uçmamışızdır.
Bonservis yüksek olsun sorun yok bu adamın Arap pazarında piyasası çok yüksek 2 sene sonra yine satarız orda daha önce oynadığı için maaş 1-1.5 arası Max olur diye düşünüyorum ve gerçekten çok iyi bir şutör bakasetas ve pelkastan 3 kat iyi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kilinc-aytac-bayram-akbaba hatta arda .. Var ama yok diyebiliriz
Alt yapıdan herhangi bir topçu bile Kılınç kadar oynar yav. Arda kadar bile sorumluluk almayan pasifin önde gideni. Ne Ömer, ne Arda, ne de Akbaba (herif arada bir gol atıyor en azından)... Ben bu Kılınç'a ayar olduğum kadar kimseye olmuyorum.

Stanciu müthiş olur tam aradığımız oyuncu 5 Milyon'a falan değer bence.

Feghouliyi dehleyip sag one ve sol one bir adam almaliyiz turkiye liginde hucum hersey

Normalde bu yaştaki birine 6M bonservis ödememize mallık derdim ama, videolardan tarz olarak şut ve freekick gibi yıllardır süren kanayan yaralarımıza derman olabilecek birine benziyor. Futbol bilgisine güvendiğim kişiler de adamla alakalı olumlu konuşuyor. O yüzden ben olumsuz bakmıyorum bu herife.
Ama umarım second striker tarzı biri değildir ve maaş konusunda çok uçmamışızdır.
yok abicim sana kim söyledi bilmiyorum second striker ile alakası yok yalan olmasın ben anderlechte epey izledım bu çocugu ozaman cok göze batıyordu hatta büyük transfer yapacak kesın diyordum kagıt üstünde 10 numara ama tarz olarak ayaga top beklemiyor geliyor göbege kanatlara topu alıyor topla dripling yapıp kalçadan şut çıkarmayı çok seviyor
duran topları iyi atıyor ama özellikle kornerleri aklımda kalmış nefis kesiyor herif

Alt yapıdan herhangi bir topçu bile Kılınç kadar oynar yav. Arda kadar bile sorumluluk almayan pasifin önde gideni. Ne Ömer, ne Arda, ne de Akbaba (herif arada bir gol atıyor en azından)... Ben bu Kılınç'a ayar olduğum kadar kimseye olmuyorum.

Kilinc bedava geldi en azından ben o kadar takık değilim açıkçası rezalet 3luyle sözleşme uzatılması çok ağrıma gitti .

yok abicim sana kim söyledi bilmiyorum second striker ile alakası yok yalan olmasın ben anderlechte epey izledım bu çocugu ozaman cok göze batıyordu hatta büyük transfer yapacak kesın diyordum kagıt üstünde 10 numara ama tarz olarak ayaga top beklemiyor geliyor göbege kanatlara topu alıyor topla dripling yapıp kalçadan şut çıkarmayı çok seviyor
duran topları iyi atıyor ama özellikle kornerleri aklımda kalmış nefis kesiyor herif
Dediğin kadar iyiyse, gerçekten bize ilaç olur zaten. İnşallah öyledir.

Ben stanciunun geleceğini bile düşünmüyordum orta sahada tam bir cop yigini var elimizde oraya 3. Transfer imkansız gibi muhtemelen aytacı liberoda kullanır.

7-8 Dieng’e vereceğimize 2-2,5’a Berkan’ı bağlayacaklar galiba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öyle her yere ucuz yollu ama alternatifler almak yerine şu takıma bi sol bek bi gedson bi on numara bi sağ açık bi de kaan ayhan yeter

benim okuğudum yorumlarda topu ayağına beklediği, maçta fazla topla buluşturulamadığında bayağı etkisiz kaldığı falan yazılıyordu. tabii bu önemli bir detay değil teknik direktörün direktifine göre oyuncu tabii ki geriye de gelir kanatlara da açılır o topu alır, bu pek sorun değil. oyuncu hakkında bilgim yok belirtiyim dedim, umarım yazdığın gibidir rdaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt