- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kusmuyuz
Dediğinin pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Berkan gelirse Gedson iptal olmaz sadece 6 numaraya alınacak yabancı iptal olur. Aliou Deng imi geçiyordu o iptal olur. 6 numarayı Taylan- Berkan'a bırakırız.Berkan gelirse gedson’un iptal olacagi hususunda anlasalim
Berkan’i istemememin tek nedeni bu acikcasi
kötü topcu degil ama gedson’un yerine düsünüldügü icin istenmiyor forumda
kusmuyuz
Dediğinin pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Berkan gelirse Gedson iptal olmaz sadece 6 numaraya alınacak yabancı iptal olur. Aliou Deng imi geçiyordu o iptal olur. 6 numarayı Taylan- Berkan'a bırakırız.
6 numara rotasyonuna bak orta sıra anadolu takımı
Selam Galasevgisi abi somut gelismeler var mi
Oğulcan'ın iyi bir golcü olduğunu düşünüyorum. Geçen sezon pozisyonları değerlendirme anlamında forvetlerimizden daha çok forvet golü attı. Biraz Burak Yılmaz tarzı var kendisinde.Olası yasak durumunu engelleyecekse şu Oğulcan'ın sözleşmesini feshedin, yol alsın yahu. Adamın getirisinden çok götürüsü var.
pazartesi sabah pozitifligi6 numara rotasyonuna bak orta sıra anadolu takımı
anatomisi ile ilgilenmiyorum renktaşım ancak epl'den bize sol bek olarak gelenler bizim ligin vasatlığı nedeniyle stopere geçip mükemmel performans gösteriyorlaranatomik olarak oyun olarak da benzer noktaları var mıdır renktaş bu önermeye geliş sürecin nasıldı
6 numara rotasyonuna bak orta sıra anadolu takımı
Anatomi pozisyonsal olarak kritik bir durum olduğunu düşünüyorum renktaş ayrıca örnek sayısı güvendirici inandırıcı pek olmadı kusura bakma. bakalımanatomisi ile ilgilenmiyorum renktaşım ancak epl'den bize sol bek olarak gelenler bizim ligin vasatlığı nedeniyle stopere geçip mükemmel performans gösteriyorlar
Berkan bizim sistemde 6 numara oynar. Fatih hoca pas özellikleri de olan 6 numara kullanmayı istiyor, Berkan da gerek enerjisi, gerek pres gücü, gerek fizik kalitesi ve pasları ile bizde 6 numaraya oynamaya uygun. Aytaç Berkan'a göre daha 8 numara bir oyuncu.
kanat bek , kanat , haklısın başka yok sadece can sıkıcıYabancı sınırı varken mecbursun maalesef.
6 numarayı yabancı olarak kullandığın zaman hangi bölgelere türk oyuncu koyarsın ?