Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan gelirse gedson’un iptal olacagi hususunda anlasalim

Berkan’i istemememin tek nedeni bu acikcasi

kötü topcu degil ama gedson’un yerine düsünüldügü icin istenmiyor forumda
Dediğinin pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Berkan gelirse Gedson iptal olmaz sadece 6 numaraya alınacak yabancı iptal olur. Aliou Deng imi geçiyordu o iptal olur. 6 numarayı Taylan- Berkan'a bırakırız.

hyr degiliz
1626077825162.webp

Olası yasak durumunu engelleyecekse şu Oğulcan'ın sözleşmesini feshedin, yol alsın yahu. Adamın getirisinden çok götürüsü var.
Oğulcan'ın iyi bir golcü olduğunu düşünüyorum. Geçen sezon pozisyonları değerlendirme anlamında forvetlerimizden daha çok forvet golü attı. Biraz Burak Yılmaz tarzı var kendisinde.

anatomik olarak oyun olarak da benzer noktaları var mıdır renktaş bu önermeye geliş sürecin nasıldı
anatomisi ile ilgilenmiyorum renktaşım ancak epl'den bize sol bek olarak gelenler bizim ligin vasatlığı nedeniyle stopere geçip mükemmel performans gösteriyorlar

anatomisi ile ilgilenmiyorum renktaşım ancak epl'den bize sol bek olarak gelenler bizim ligin vasatlığı nedeniyle stopere geçip mükemmel performans gösteriyorlar
Anatomi pozisyonsal olarak kritik bir durum olduğunu düşünüyorum renktaş ayrıca örnek sayısı güvendirici inandırıcı pek olmadı kusura bakma. bakalım :)

Maşallah transfer haberlerinden konuya odaklanamadık. Maça az bi zaman kaldı nerde transferler. Pardon ama eylüle kadar zaman vardı unuttum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt