- 2 Temmuz 2011
- 140.030
- 60.164
- 5.628
Ben kactim : ) mayis 2022ye cok var daha ne yazikki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir bende aynı düşüncedeyim, yerli yabancı tüm anlaştıkları oyuncuları bekletiyor olabilirler. Bide şu var gündemde olan isimlern hiçbiri başka bir takıma imza atmadı3 büyükler yabancı transferi bilerek ağırdan alıyor bence yarın akşamki TV programı sonrası RTE nin vereceği son kararı bekliyorlar eminim
Var öyle 7-8 tane arkadaş.Elestiri tabi ki saygın ve katlanilmasi gereken bir eylemdir.Ancak bu 7-8 kişinin yaptığı eylem tamamen bu durumun dışında kalıyor.Mokunu çıkarmak eylemine daha yakın bir davranış biçimi oluyor.O değil kendi aralarında bunu örgütlü şekilde yapmaya çalışıyorlar.Ancak sadece çalışıyorlar,çünkü örgütlü olarak bir eylemi yapmakta bazı vasıflar gerektirir.Bu kitle bu vasıflara dahi sahip olmayan amatör bireylerden oluşuyor.Forum enteresan hal almaya basladi.
Bazi tipler, olumsuz haber olsunda ben hakli cikayim derdindeler. Bundan daha oteside, bazi tipler 24/7 olumsuz postlar atiyorlar, adamin postlarinda 1 (YAZIYLA BIR) tane olumlu haber yok, surekli negatif, negatif, negatif. Bu gercekten ciddi olarak problem olmaya basladi, zaten son 6 ayda, farkindaysaniz, eski binlerce postu olan uyeler, kendi istekleriyle ban yediler.
Evet, bizde keske istedigimiz oyuncular gelsin istiyoruz, ama euro olmus 10,5, turk kulupleri zaten batmis, bitmis durumda.
Oglen, Kurzawa haberi ciktiginda, kronik, cop, yatmaya gelecek diye komik yorumlar vardi, aynisi Stanciu ve Gedsonun ilk gelisinde vardi.
Yonetim ve teknik heyet, bir karar almis. Seversin, sevmezsin ama desteklemek zorundayiz biz. Biatci degiliz, ve armaya seviyoruz.
Kim o ustaRahatsız olunanlar görüldüğü üzere floryadan şutlandı. O elemanın da kimin adamı olduğu aşikardı. O yüzden devam.
imzaForum enteresan hal almaya basladi.
Bazi tipler, olumsuz haber olsunda ben hakli cikayim derdindeler. Bundan daha oteside, bazi tipler 24/7 olumsuz postlar atiyorlar, adamin postlarinda 1 (YAZIYLA BIR) tane olumlu haber yok, surekli negatif, negatif, negatif. Bu gercekten ciddi olarak problem olmaya basladi, zaten son 6 ayda, farkindaysaniz, eski binlerce postu olan uyeler, kendi istekleriyle ban yediler.
Evet, bizde keske istedigimiz oyuncular gelsin istiyoruz, ama euro olmus 10,5, turk kulupleri zaten batmis, bitmis durumda.
Oglen, Kurzawa haberi ciktiginda, kronik, cop, yatmaya gelecek diye komik yorumlar vardi, aynisi Stanciu ve Gedsonun ilk gelisinde vardi.
Yonetim ve teknik heyet, bir karar almis. Seversin, sevmezsin ama desteklemek zorundayiz biz. Biatci degiliz, ve armaya seviyoruz.
rodpKim o usta
Özellikle bunu yapan 5-10 kişi var zaten diğerlerini de etkiliyorlarForum enteresan hal almaya basladi.
Bunun için önce mevki farketmeksizin genç ve katkı verecek oyuncuları zaman kaybetmeden alırsın. Ondan sonra fantazilere başlarsın.belki de elimizde çok sınırlı bir bütçe olduğu için ihtiyacımız olan profilde oyuncu aramaktansa bütçeye kim uygunsa ona yöneliyoruzdur üstat
közle bizi reisBeyler pmden yazarım ama aykutla hakan atasoya söylemiyiceksiniz söz mü(uyuz oldum ikisine)
Söz diyenler layk tuşuna bassın(layk atanlara salıcam duyumu)
Rodop’un tutturduğu transfer var mı ya
forumda dedikodu yapmayalımÖzellikle bunu yapan 5-10 kişi var zaten diğerlerini de etkiliyorlar
Ya ben Cengizin maddi yönden pek bi yanlışının olduğunu düşünmüyorum ffp cezasını bitirdi, eğer kriterlere uymasaydı oyarlardı bizi. Ama becerizsiz iş bilmez futboldan zerre anlamaz pısırık diye eleştirebiliriz tabi. Bide çok ağır hastalık geçirdi kafa iyice gitti ondan sonra. Koltukta durduğu her saniye zarar oldu camiayaElmas yonetimini eleştirin fakat Cengiz yönetimi 2 tane mali kongre yapmadılar yani ne dolaplar döndü kimse bilmiyor eger mali kongre olursak bence çok pislikler cikacak
Hala yayın yapıyorlar ajans1905 diye ya. Haber alamıyorlar artık yazıp çiziyorlar. Yanında ki kadir haber alıyor kendisi alamıyor artıkRodop’un tutturduğu transfer var mı ya![]()
Kadir bigün onu döver bakHala yayın yapıyorlar ajans1905 diye ya. Haber alamıyorlar artık yazıp çiziyorlar. Yanında ki kadir haber alıyor kendisi alamıyor artık
Hala yayın yapıyorlar ajans1905 diye ya. Haber alamıyorlar artık yazıp çiziyorlar. Yanında ki kadir haber alıyor kendisi alamıyor artık
Bence 1 aydan beri kimse içerden bilgi alamıyor.Karsi menajerlerden,temsilcilerden filan birşeyler sizinca söylüyorlar.Sizmayinca da sallıyorlar gibi.Buna tüm gazeteci ve duyumcular dahil.Hala yayın yapıyorlar ajans1905 diye ya. Haber alamıyorlar artık yazıp çiziyorlar. Yanında ki kadir haber alıyor kendisi alamıyor artık
Dedikoduyla alakası yok. 7/24 her konuda olumsuz basan arkadaşlar var. Birçoğunu da engelledim. Bunu kişisel eğlenceleri olarak görüyorlarsa kendi grupları arasında devam ettirsinler. Her gün her konuda da olumsuz düşünüyorlarsa hayatları ne durumda merak ediyorum. Ve Galatasaraylı olduklarına da inanmıyorum. Eleştirel boyutun da dışında yaptıkları çünkü.forumda dedikodu yapmayalım