Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah sabah Burak Elmasa gelisine yumrugu yapistirasim geliyor haydi transfer birtürlü olmuyor transfer cezasiydi yok vergi cezasiydi yok yabanci kuraliydi tmm anladik
Peki sponsor nerde sponsor???????? Sallaya sallaya sekilden sekile giriyordu tarihimzin en büyük anlasmasi diye hic kimsede cikip hesap sormuyor arkadas

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Scout ekibimiz ne yapıyor acaba Saracchi nin sene sonu gideceği aylar öncesi biliniyordu peki PVA dan başka sol bek bulamamak nasıl bir beceriksizliktir. 30 yaşında adamı getireceksek oyuncu izleme ekibimiz ne yaptı bunca ay, vallahi yazık söylenecek birşey yok.

En son oynanan psv maçında ki kadromuz;

İsmail Çipe, Maicon, Ahmet Çalık, Linnes, Carole, Fernando, Donk, Selçuk İnan, Rodrigues, Feghouli, Gomis.

Sonuç, 3-1 mağlubiyet. Goller, Bergwjin, Malen, Gakpo, Linnes.
Harbi kötü kadro Fernando, Feghouli ve Gomis haric. Feghouli de kesin hazir degildi.

Bu sefer ki kadro da bundan iyi sayilmaz.

Günaydın ahali, dün akşam cartagena haberi çıkmış bir çok kişi şaşırmış da geçen dönem nöbeti takip edip hatırlayan kişi sayısı çok azmış demek ki, ciddi bir biçimde bize yazılmıştı ancak maliyet nedeniyle vazgeçildi denilmişti muhtemelen takipte kalıp tekrar yoklamışız.

Twitterda aşı karşıtları hala tt. Sabah 4.30da zor kurtardım kendimi zar zor uyudum. Şimdi yine ağlarına düştüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt