- 3 Haziran 2015
- 57.978
- 67.277
- 4.143
Doyurcan mi beniGel kardeşim vatanında ağzın koksun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doyurcan mi beniGel kardeşim vatanında ağzın koksun.
Valla 1 taraftar formasi hediye edebilirim rengoEvet.Bu vatana borcunuzu ödeyin kardeşim
Git gel yol 300 desenİzmir’de olup bana boş alanda 1 saatlik sürüs egitimi verebilecek renktasima yeni sezon parcaliyi hediye edebilirim, inis kalkisi ogrensem yeter, surucu kursuna 0 bilgiyle gitmek istemirem
sürüs sonrasi gs store’a gider aliriz formayi

@Berke KarabacakDoyurcan mi beni
Doyurcan mi beni
Taşı sıksa suyunu çıkarır demiş
kursun amacı bu zaten renktaş, önce similasyon yaptırırlar orada ısınırsınİzmir’de olup bana boş alanda 1 saatlik sürüs egitimi verebilecek renktasima yeni sezon parcaliyi hediye edebilirim, inis kalkisi ogrensem yeter, surucu kursuna 0 bilgiyle gitmek istemirem
sürüs sonrasi gs store’a gider aliriz formayi
Bu taraftar forması olanı
Beni yalnız bırakıyor gibisin.artık polyannanın kocası gibi takılacağım. forumda gerçekleri söyleyenlere dışlayıcı bir tavır olmaya başladı yapacak bir şey yok
arkasindakini bende anlamadim , dis macununa benziyor.
Yapacak bir şey yok rengim dünyanın kanunu bu farklı olanı sindiriyorlarBeni yalnız bırakıyor gibisin.
Renktas rezillik cekmek istemiyorum orada yaw, su an sadece debriyaj fren ve gazin yerini biliyorum baska hicbir sey bilmiyorumkursun amacı bu zaten renktaş, önce similasyon yaptırırlar orada ısınırsın
alaattinin sihirli lambasındaki cin diye yorumladım
Bu taraftar forması olanı
Çok basit leş, sokakta 40-50'tl ye aynısını bulmak mümkün
Dik dur. Gün sonunda savunduklarimiz çıkacaktırYapacak bir şey yok rengim dünyanın kanunu bu farklı olanı sindiriyorlar
Yeter yahu birkere yazdın idare ettik.Mokunu çıkarma artık.Milleti korsanami yönlendiriyorsun?Bu hem Galatasaray'liliga ihanet hem de suça özendirmedir.Bu da kriminal bir eylemdir ceza kanunları da bunu tazmin etmekle yükümlüdür.Yani bir de mod olmuşsun.Su kafadaki bir adamı kim mod etti yahu.Adam açık açık Galatasaray taraftar formunda millete gidin korsan ürün alın diyor.Bu taraftar forması olanı
Çok basit leş, sokakta 40-50'tl ye aynısını bulmak mümkün