Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzmir’de olup bana boş alanda 1 saatlik sürüs egitimi verebilecek renktasima yeni sezon parcaliyi hediye edebilirim, inis kalkisi ogrensem yeter, surucu kursuna 0 bilgiyle gitmek istemirem

sürüs sonrasi gs store’a gider aliriz formayi
Git gel yol 300 desen
200 araç kiralama 100 mazot olsa
500 liraya maç forması +İzmir gezisi Allah'a şükürler olsun bileti alıyorum. :asd:

E6PnNBPWYAQUOyw

?

İzmir’de olup bana boş alanda 1 saatlik sürüs egitimi verebilecek renktasima yeni sezon parcaliyi hediye edebilirim, inis kalkisi ogrensem yeter, surucu kursuna 0 bilgiyle gitmek istemirem

sürüs sonrasi gs store’a gider aliriz formayi
kursun amacı bu zaten renktaş, önce similasyon yaptırırlar orada ısınırsın

mostafa forması alsam ölü yatırım olabilir bu yönetimin bonservisini alacağı garanti değil başka da kimsenin forması alınmaz

kursun amacı bu zaten renktaş, önce similasyon yaptırırlar orada ısınırsın
Renktas rezillik cekmek istemiyorum orada yaw, su an sadece debriyaj fren ve gazin yerini biliyorum baska hicbir sey bilmiyorum
Zaten sanirim 30-35 dk’da inis kalkis ogrenilir, sonra kursa yazilirim

Bu taraftar forması olanı
Çok basit leş, sokakta 40-50'tl ye aynısını bulmak mümkün

Eskiden bu kadar fark yokdu sanırım.
Bunların yaptığı ayıp.400 az para mı..

Ama formaları beğendim.Parçalı çapraz olması çok güzel duruyor.Siyahda çok güzel.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu taraftar forması olanı
Çok basit leş, sokakta 40-50'tl ye aynısını bulmak mümkün
Yeter yahu birkere yazdın idare ettik.Mokunu çıkarma artık.Milleti korsanami yönlendiriyorsun?Bu hem Galatasaray'liliga ihanet hem de suça özendirmedir.Bu da kriminal bir eylemdir ceza kanunları da bunu tazmin etmekle yükümlüdür.Yani bir de mod olmuşsun.Su kafadaki bir adamı kim mod etti yahu.Adam açık açık Galatasaray taraftar formunda millete gidin korsan ürün alın diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt