Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezeguetnin durumu ne bilmiyorum ama denesek mi
Ekimde dönüyor galiba diz ameliyatı olmuştu
Aslinda bizim ligin adamı sert, şutör, asistçi
Fırsat transferi olabilir sakalığı , villa satarsa tabi
Berghuis keşke olsaydı her yönden skorer bir de karakterli oyuncuydu

Son düzenleme:
Akşamki oturumda Burak Başkan ile Ahmet Nur Çebi arasında gerginlik bekliyorum.

Masaya çıkartıp vurması lazım bizim başkanın.

Kurzawa 2015 2916 : Lig 1 - 19 mac 4 gol 5 asist
UCL - 3 mac 2 gol
Monaco'da iken fena degil.

[VI] PSV technical manager John De Jong: ‘Gakpo & Madueke can’t leave. No offers made yet for Dumfries & Malen. Both will join the team on July 18th if they haven’t made transfers by then’

redface

Bu transfermarktda donen rakam şikesi hicmi bizim Galatasaraylilari rahatsiz etmiyor anlayamiyorum!!!!

Sandiginizdan daha cok belirleyici bir site!!!!

aslında bi bek defans bi bek ofans yönü ağır oluyor.mesela neymar defans yapan oyuncu değil buyüzden arkasındaki bek oyuncusu defansa ağırlık vermeli.eğer yanlış analiz etmediysem kruzawada çok sağlam ofans gücü var.çıktığında çok hızlı çıkıyor ve topuk pasları ara paslar iki kişiyi çalımlamalar felan özellikleri gayet iyi görünüyor.belki oyunun iki yönünüde iyi yapıyordur ama dediğm gibi neymardan dolayı defans ağırlıklı oynuyor.

video yanıltıcı ise bişey diyemem ama bu adam tr ligine 5 gömlek fazla.3-5-2 oynamak zorunda kalsan hem kanat hem bek oynar görüntüsü veriyor.tr ligindeki rakiplerin sağ tarafı eğer yanlış analiz etmiyorsam bu adam tek başına krallık kurar .
ben de öyle düşünüyorum hücum yönünüe bu yüzden ağırlık vermiyor olabilir.

28 yaşında bize 3-4 sene katkı verebilecek bir oyuncu.PVA yerine zorlanması daha mantıklı olur.hollandalılar kolay salıyor kendisini.

Gokhan turkmenin, djaninin fiyatlari ayni kalmisd mesela

Bizden emre kilinci hem milli takimda oynamasina ragmen dusurmusler

Birde fbli ve tsli topculari dusururken ortalama 100 k filan dusururken bizim topcularin degerini direkt ortalama 500 k dan dusuruyor bu serefsiz kopekler

Özgür Sancar bombayı patlatmış.

Galatasaray, Ghezzal ile anlaştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt