Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.556
- 26.360
- 2.083
Mario Balotelli: "Daha yeni geldim, antrenmana bile çıkmadım. Fenerbahçe ile ilgili sadece Mesut Özil'in orada oynadığını biliyorum."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevgili fatih hocam, MC yönetimi bu güne kadar transfer yapmasa hasta adamı yerden yere vururdun, aynı durumu BE yönetiminde yaşayınca eylüle kadar zamanınız oluyor.
70 yaşından sonra böyle şark kurnazlıkları yakışmıyor sana...
floryanin tapusunu veriyorduk bunu alırken vay beYeni Malatyaspor İdari Menajeri Mehmet Gömülü: “Tetteh'in kulübümüze yıllık maliyeti bonservisi de dahil olmak üzere 1 milyon 200 bin Euro”
![]()
Belki de sen yanlış yoldasindirbir kere doğru tarafı tutamadın
Bizi yiyenler varYeni Malatyaspor İdari Menajeri Mehmet Gömülü: “Tetteh'in kulübümüze yıllık maliyeti bonservisi de dahil olmak üzere 1 milyon 200 bin Euro”
![]()
Flaş flaş flaş....Mario Balotelli: "Daha yeni geldim, antrenmana bile çıkmadım. Fenerbahçe ile ilgili sadece Mesut Özil'in orada oynadığını biliyorum."
![]()
Bizi yiyenler var
Bu saatte ne rakısı olmdr. rakıyı bırak
ya da
rakı iç foruma girme derim
Evet Haberturkte ama Hateturk td de degilbaşkanlar bugün çıkıyor mu şimdi
Avatarinda Fatih Terim renkdaş ilgincsin bari değiştir tuhafıma gidiyoryahu biz hocanın 2 yıl konuşmadığını bilmiyor muyuz? evet sustu fakat her seferinde "taraftara söz vermesem istifa ederdim" vs. demeyi de asla ihmal etmedi.
kaldı ki mc yönetimi için eren derdiyok faciasından sonra söylediklerim de ortada.
ortada söylenmiş yalanlar var, bir sürü YALAN.
100 milyon $ sponsor nerede?
psv maçına yetişecek transferler nerede?
yok efendim zaten yetiştiremezdi, buna inandınız mı ne demek ya? yalanı meşrulaştırıyor millet şaka gibi
hocayı da bağlayıp yalanı örtbas edecekler. iletişim problemi devam edecekse ne farkları kaldı mc ekibinden?
başını kuma gömüp takılıyor..