Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mario Balotelli: "Daha yeni geldim, antrenmana bile çıkmadım. Fenerbahçe ile ilgili sadece Mesut Özil'in orada oynadığını biliyorum."

E6RU2bKXMAgIwJK

Yeni Malatyaspor İdari Menajeri Mehmet Gömülü: “Tetteh'in kulübümüze yıllık maliyeti bonservisi de dahil olmak üzere 1 milyon 200 bin Euro”

E6RFnm9WQA8tv1f

sevgili fatih hocam, MC yönetimi bu güne kadar transfer yapmasa hasta adamı yerden yere vururdun, aynı durumu BE yönetiminde yaşayınca eylüle kadar zamanınız oluyor.

70 yaşından sonra böyle şark kurnazlıkları yakışmıyor sana...

post-ül nonsense

MC yönetimine susmadı yalnız. Adam kaç kere 3-4 istifadan döndü. Sırf taraftara sözünden dolayı bunu yaptı. Kim o heriflere o sabrı gösterir terimden başka? Elmas ile Terim arasında en ufak bir sorun yok. Hatta bunu uzun yıllardır takip ettiğim, MC ilk seçildiğinden beri terim ile anlaşamadığını söyleyenler vardı. Kaç defa adamların arkasından üstü kapalı laf söyledi. Bir başkana başka nasıl atıfta bulunabilirsin söyler misin acaba?

"Maalesef kötü niyetli bir başkanımız var, işini düzgün yapmıyor görevi bırakıyorum" dediğinde, hepinizin deli gibi mutlu olacağını tahmin edebiliyorum. Ama neyse ki hocamızın sabrı hiçbir insana benzemiyor. Elmas yönetimine eleştirmeyin demiyorum. Ama şans vermek zorundasınız. Yok öyle gelen gideni aratır gibi klişe laflar. Adam daha başkan seçilmeden forumu kafasını çok iyi okunuyordu. Neyse ki korkulan olmadı. Sadece arkanıza yaslanın ve takımı izleyin diyorum. Bir başkan sadece transfer için değil, takımın huzurunu da etkileyen bir faktör. MC oyuncuların şerefine laf atan bir başkandı. Şans verin şu adama destekleyin, emin olun bu kurtlar sofrasından birlikte çıkacağız.

Transferler ve sponsorluk anlaşma olayları geciktikçe inanılmaz şekilde Başkan Ve saz arkadaşlarına destek artıyor. Bize herşey müstehak

yahu biz hocanın 2 yıl konuşmadığını bilmiyor muyuz? evet sustu fakat her seferinde "taraftara söz vermesem istifa ederdim" vs. demeyi de asla ihmal etmedi.

kaldı ki mc yönetimi için eren derdiyok faciasından sonra söylediklerim de ortada.

ortada söylenmiş yalanlar var, bir sürü YALAN.
100 milyon $ sponsor nerede?
psv maçına yetişecek transferler nerede?

yok efendim zaten yetiştiremezdi, buna inandınız mı ne demek ya? yalanı meşrulaştırıyor millet şaka gibi :D

hocayı da bağlayıp yalanı örtbas edecekler. iletişim problemi devam edecekse ne farkları kaldı mc ekibinden?
başını kuma gömüp takılıyor..

yahu biz hocanın 2 yıl konuşmadığını bilmiyor muyuz? evet sustu fakat her seferinde "taraftara söz vermesem istifa ederdim" vs. demeyi de asla ihmal etmedi.

kaldı ki mc yönetimi için eren derdiyok faciasından sonra söylediklerim de ortada.

ortada söylenmiş yalanlar var, bir sürü YALAN.
100 milyon $ sponsor nerede?
psv maçına yetişecek transferler nerede?

yok efendim zaten yetiştiremezdi, buna inandınız mı ne demek ya? yalanı meşrulaştırıyor millet şaka gibi :D

hocayı da bağlayıp yalanı örtbas edecekler. iletişim problemi devam edecekse ne farkları kaldı mc ekibinden?
başını kuma gömüp takılıyor..
Avatarinda Fatih Terim renkdaş ilgincsin bari değiştir tuhafıma gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt