- 16 Haziran 2010
- 208.464
- 162.150
- 6.838
Reklam arasinda sormuslar deniyor.Başkanın böyle bir açıklaması yok. Başından beri izliyorum transfer konusuna hiç girmediler
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reklam arasinda sormuslar deniyor.Başkanın böyle bir açıklaması yok. Başından beri izliyorum transfer konusuna hiç girmediler
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adam stüdyoda şu an herhalde foto atmışAyhan sensoy gibi uydurmasyon haber yapan twit atanlara inanmayin ya
Yalandir o zamanReklam arasinda sormuslar deniyor.
yorum değil başkanın açıklaması diye haber veriyorTamam kendi twiti adamin kendi yorumu,bjkli herhalde.ona ne bizden transferimizden
Ya niye yalanlansin her twit atan haber yapan.dikkate almayiz olur biter.5000 takipcisi var.rosier gelir ya da gelmez ama baskan ona buna aciklama yapmaz transfer konusundayorum değil başkanın açıklaması diye haber veriyor
yalansa yalanlanır
O da olumsuz haber. Ağzından bir olumlu haber duymadık.taraftar kaç gündür ağzına bakıyor tek açıklama yapmadın
ilk fırsatta habertürk muhabirine mi konuştun
Ayhan sensoy gibi uydurmasyon haber yapan twit atanlara inanmayin ya
Transfer mevzularında disariya bilgi verilmiyor,buna dikkat edildi simdiye dek.niye reklam arasi bilgi versin herifin tekineAma canlı yayında konuşamaz ki, adam moduymuş oranın reklam arasında bilgi geldiyse sormuştur. Şöyle bir haber de çıkabilirdi, evet rosier'i kadromuza kattık gibi. Ondan sonra hepiniz ho diyecektiniz.
Yayin arkasinda suan degil mi? Canli yayinda studyosunda.Yalandir o zaman
neyse bu yayının sarhoşluğu geçsin yine sallamaya başlarlar.O da olumsuz haber. Ağzından bir olumlu haber duymadık.