Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.865
- 11.971
- 1.163
2.2 Milyon çok fazla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uza bir daha alıntı yapma bendenOlumsuz gelisme oldugunda yangin yapmam sizin gibi,zor da olsa kabullenirim.kimseyi bu yuzden engellememde. En azindan sizi gibi neydugu belirsiz heriflere inanip yangin yapmiyorum.kanit ariyorum
Ne kadar alcak gönüllüsün ya masallahKurzawa, Ghezzal, Rosier, Stanciu, Kaan Ayhan, Gedson, Onyekuru, Berkay, Dieng ve Halil gelsin yeter benim için.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
kaça patlar bize3'lü oynıckasak koray günter gelmeli menajeri satma peşinde
Dansöz bu kadar kıvırmıyor. Ali Naci'nin artık forsu kalmadı. Cengiz yönetiminden birebir alıyordu istihbaratı ama şimdi öyle bir şansı yok.Ali naci dun aksamin menusu : menajerler onerdi, kurzawa one cikti. Ali naci sabah menüsü:anholt bitirilmeye calisilyo ali naci oglen:alioski one cikti
Ekli dosyayı görüntüle 130783Ekli dosyayı görüntüle 130784
Senin dediğini ben niye göremiyorum adamin biri kardesim?dediğini bir kez yazmisim,gelirse de solbeke olmaz demisim.eglenmek istiyosan sirke falan git.ya da twitterdan yigidi takibe al.iyi forumlar
cengiz varken onyekuru bir daha gs forması giymeyecek ft üstünü çizdi gibisinden bir laf etmişti 1 hafta geçmeden onyekuru imzalamıştıDansöz bu kadar kıvırmıyor. Ali Naci'nin artık forsu kalmadı. Cengiz yönetiminden birebir alıyordu istihbaratı ama şimdi öyle bir şansı yok.
300 bin avro2.5 milyon euro istedi diye geri adim attik
2.2 milyona ama okeyiz
haaaa
hmm bu sayılar çok çoka patlar askıya alındıkaça patlar bize
2mye almışlar +600k maaş alıyormuş
300 bin avro
iyi para yapıyor ahbert