- 12 Temmuz 2009
- 60.944
- 24.289
- 3.138
Mide bulandirici kesinlikle.Küfredicem artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mide bulandirici kesinlikle.Küfredicem artık
10 sene oldu iyileseli,yeni hasta oldum sandilar galiba,olayi sormadan ogrenmeden.foruma hastayken uye olup cok guzel zamanlar geçirdim.bundan bahdetmek istemistim sadece,yarim yazmışım.boyle eglencelik bi yerde bunu bana samimiyesizce cevap verenlere malzeme yapacak kadar alcalmadim.ama böyle gereksiz bahsettigim oluyo forumda demekki tepki aldim. isin doğrusu su ki ben hatirlamiyorum oyle cok bahsettiğimi.sagolasin abiHastalık mevzuunu az evvel okuma şansım oldu kardeşim. Allah bir daha yaşatmasın o günleri. Böylesine kötü bir deneyimden ötürü boş vermeyi, es geçmeyi en iyi senin bilmen gerek. Takma kafanı bir şeye.
kimi banlamalıyım diye mi düşünüyorsunuz sn.mod:confused:
2 saatim calindi doktor.geri verebilir misin?
Benim öyle yetkim yok en lezzetli balık hangisi diye düşünüyordum bu kavga dövüş dönerken balık temizleme videoları izliyordum dakimi banlamalıyım diye mi düşünüyorsunuz sn.mod
Lan uzadikca uzadi mevzu.uykumdan oldum.iyi geceler emreBenim öyle yetkim yok en lezzetli balık hangisi diye düşünüyordum bu kavga dövüş dönerken balık temizleme videoları izliyordum da![]()
İyi gecelerLan uzadikca uzadi mevzu.uykumdan oldum.iyi geceler emre
Oklar bana girdi ibrahim,beni delirttiler.sonra nobete devam dediler.hosgeldinKonuya vakıf degilim ama belliki olaylar dönmüş. Gerginligimizin odagini Burak başkana doğru yoneltmemizi tavsiye etmekteyim. Keyfimiz kaçmasın
Alioski'yi niye istemiyorsun rtaşneyse ki bu hesap var alioski transferine engel olacak. ne kadar teşekkür etsek az