Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane manşet leeds macindan sonra atilmis.vay be
IMG_20210716_030714.jpg

Peki alioski'yi kanat için alsak
Sol beke bir transfer daha yapsak ister misin ?

kanatta kerem'den daha başarılı olacağını pek düşünmüyorum ben. fiyat performans olarakta düşünürsek bugün ki iddialara göre 4 senelik kontrat, 2.2m yıllık ücretten ve imza parasından bahsettiler ama imza parası hakkında net bir ifade yoktu tabii. bence bu paraları vermeye gerek yok kanat için düşünülüyorsa. kanat oyuncusu bence çok daha iyi bir isim olmalı veya potansiyel olmalı.

ek olarak bu kadar hazırlandık falan diyen yönetim bu hazırlığın sonucunda cidden alioski'ye falan gidiyorsa bu kepazelik bence. hazırlık böyle olmamalı, 20 hazirana bir çok topçu bizi bekliyor açıklamasını yapan bi yönetim 1 ay sonra al sana alioski -grosskreutz kasa, koy her yere oynasın(!)- dememeli. alioski'yi küçümsediğimden falan demiyorum ha yanlış anlaşılmasın, projelerden falan filan gelecekten bahsettiler, iddialı konuştular, liste hazır dediler. bunların sonucu alioski olmamalı. bekler çok ama çok kritik

ek olarak bu kadar hazırlandık falan diyen yönetim bu hazırlığın sonucunda cidden alioski'ye falan gidiyorsa bu kepazelik bence. hazırlık böyle olmamalı, 20 hazirana bir çok topçu bizi bekliyor açıklamasını yapan bi yönetim 1 ay sonra al sana alioski -grosskreutz kasa, koy her yere oynasın(!)- dememeli. alioski'yi küçümsediğimden falan demiyorum ha yanlış anlaşılmasın, projelerden falan filan gelecekten bahsettiler, iddialı konuştular, liste hazır dediler. bunların sonucu alioski olmamalı. bekler çok ama çok kritik
Kandırıldık

Türkiye liginde defansif sol bek aramak garip geliyor sanki karşıdan neymar geliyor gelse gelse valencia Larin hatta belki kanattan 10 numaraya dönmüş soso gelir. Orta açan ve deli gibi koşan diğer özellikleri en berbat bek gelsin yeter
Iyi kanatlar var ya ligde aklima direk 2 isim geldi mesela bize bela olan
Davidson
Ndao

Önceki gün PVA, dün Kurzawa bugünüde Alikoçioski’yle geçireceğiz bakalım

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Türkiye liginde defansif sol bek aramak garip geliyor sanki karşıdan neymar geliyor gelse gelse valencia Larin hatta belki kanattan 10 numaraya dönmüş soso gelir. Orta açan ve deli gibi koşan diğer özellikleri en berbat bek gelsin yeter
Alioski=Caner

Ön liberoyu taylana emanet etmediğimiz sürece idare eder gibi.yalnız Alioski gelecekse sağ beki yedlin apaçisinden kurtarmak lazım, dengeli biri şart oraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt