- 11 Haziran 2015
- 39.815
- 28.231
- 2.193
Alioski'yi niye istemiyorsun rtaş
savunma yönü daha ağır basan bir oyuncu istiyorum ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alioski'yi niye istemiyorsun rtaş
Gelsin sahibi olduğu sağ beki geri verelimKarizma dediğin budur işte yok kewell elmandermiş has erkek bu çarlar
KopenhagiEfsane manşet leeds macindan sonra atilmis.vay be
Ekli dosyayı görüntüle 130900
Peki alioski'yi kanat için alsaksavunma yönü daha ağır basan bir oyuncu istiyorum ben
Peki alioski'yi kanat için alsak
Sol beke bir transfer daha yapsak ister misin ?
EyvahghhAdamı hiç izlemedim ama, nedense bu Alioski'nin çok iş yapacağı hissiyatındayım.
Kandırıldıkek olarak bu kadar hazırlandık falan diyen yönetim bu hazırlığın sonucunda cidden alioski'ye falan gidiyorsa bu kepazelik bence. hazırlık böyle olmamalı, 20 hazirana bir çok topçu bizi bekliyor açıklamasını yapan bi yönetim 1 ay sonra al sana alioski -grosskreutz kasa, koy her yere oynasın(!)- dememeli. alioski'yi küçümsediğimden falan demiyorum ha yanlış anlaşılmasın, projelerden falan filan gelecekten bahsettiler, iddialı konuştular, liste hazır dediler. bunların sonucu alioski olmamalı. bekler çok ama çok kritik
Iyi kanatlar var ya ligde aklima direk 2 isim geldi mesela bize bela olanTürkiye liginde defansif sol bek aramak garip geliyor sanki karşıdan neymar geliyor gelse gelse valencia Larin hatta belki kanattan 10 numaraya dönmüş soso gelir. Orta açan ve deli gibi koşan diğer özellikleri en berbat bek gelsin yeter
Alioski=CanerTürkiye liginde defansif sol bek aramak garip geliyor sanki karşıdan neymar geliyor gelse gelse valencia Larin hatta belki kanattan 10 numaraya dönmüş soso gelir. Orta açan ve deli gibi koşan diğer özellikleri en berbat bek gelsin yeter
Bilmem2 saatim calindi doktor.geri verebilir misin?
Kanka onlara ne gerek var yusuf erdoğan her maç içimizden geçiyorIyi kanatlar var ya ligde aklima direk 2 isim geldi mesela bize bela olan
Davidson
Ndao
PVA > Ali > kurz ben böyle istiyorum öncelik olarakAlioski=Caner
Ön liberoyu taylana emanet etmediğimiz sürece idare eder gibi.yalnız Alioski gelecekse sağ beki yedlin apaçisinden kurtarmak lazım, dengeli biri şart oraya