Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne beki ya orta saha nerede aloo yedlin iyi kötü idare eder 2 orta saha lazım

Kurzawa
Adamın 2 sayfa sakatlığı var
Bu ne

1

resim_2021-07-16_032609.webp

2

resim_2021-07-16_032636.webp

Muslera 7/10
Balaban 2/10
Fatih 0/10
Omar 4/10
Yedlin 3/10
Emre T 3/10
Omer 3/10
Marcao 7/10
Luyi 4/10
Isik 3/10
Alpaslan 2/10
Taylan 6/10
Aytac 6/10
Emre K 5/10
Emre A 4/10
Kerem 6/10
Babel 5/10
Arda 3/10
Feghouli 3/10 (kanatda, ortada 5/10)
Sekidika 3/10
Diagne 2/10
Falcao 3/10
MM 7/10

REZILLLLLLLIK SU KADRO

Objektif, önyargisiz puanladim

Muslera 7
Aytaç 6

Oynadığı her maç gol yediren Ömer 3
Premier ligi sallayan Diagne 2

Çok objektif olmuş Renktaş tebrikler!

Gedson da gelmedi geleceği de yok. Ulan biz bu ortasahayı nasıl çözeceğiz. Bütün sene aytaç-taylan izleyeceğiz gibi hissediyorum

Madem rica ile transferden çekiliyoruz, hadi bjk de gedsondan falan çekilsin.Hayatta çekilmezler.

Hiçbir transferin garantisi yok ama yine de yaklaşımımız bu şekilde olmalı.
Saracchi seviyesindeki bir oyuncu şu an bonservisli oyuncumuz olsaydı ya bir sezon daha şans daha şans verilirdi ya da şimdiye kadar satılırdı. (Babel-Feg vs gibi fahiş maaşları olmadığı sürece tabi)
Belki de scout ekibini baştan aşağı değiştirmek gerekiyor.
Saracchi şu an Leibzig'in bonservisli oyuncusu ve ne şans veriyorlar ne de talibi var.Espanyol bile ağırdan alıyor transferi.
Scout ekibi zaten değişmeli ona lafım yok da hani her gelen veya gelmesi gereken oyuncu türü scout olmaz olmamalı. Ne vereceği belli olan en az 3-4 adam lazım. Şunu da herkes atlıyor ama önümüzde dünya kupası var. Biz bu "olmuş" oyuncuları iyi değerlendirirsek dünya kupası sayesinde iyi okutabiliriz bu ihtimal her zaman göz önünde bulundurulmalı

Ya herkese günaydın da biraz sakin olalım transfer mecbur yapılıcak psv maçını zaten transferle çözemeyiz yeni oyuncularda gelde adapte sorunu olur he şansımıza çok iyi hazırlanıp berabere falan kalırsak belli 2.maça transferleri yetiştirip tam kadro bişeyler yapabiliriz

Ya herkese günaydın da biraz sakin olalım transfer mecbur yapılıcak psv maçını zaten transferle çözemeyiz yeni oyuncularda gelde adapte sorunu olur he şansımıza çok iyi hazırlanıp berabere falan kalırsak belli 2.maça transferleri yetiştirip tam kadro bişeyler yapabiliriz
Verilen kadro 2 maç için

televizyona çıkıp biz seçilmek için yalan söyledik hakkınızı helal edin biraz daha zaman verin deseler ses çıkarırsam namerdim.

milyonlarca insanı aptal yerine koyup hiç iplememeleri daha kötü.
Siyasete atılsın bunlar iyi oy alırlar 300-500 takipçili youtube kanallarında bile saatlerce 2 yıldır hazırlanıyoruz şöyle alternatif var böyle liste var anlattı da anlattı bizde gaza geldik tecrübeli adam demek ki bir şeyleri gözlemleyip analiz etmiş diye şimdilik yanılttılar bakalım gidişat neler gösterecek ?

Ulan 25 sayfa geriden geldim, transferle ilgili biseyler olmustur dedim bukadar bos muhabbete modlar nasil mudahale etmemis sasirdim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt