- 28 Temmuz 2019
- 46.805
- 47.919
- 3.683
Ne beki ya orta saha nerede aloo yedlin iyi kötü idare eder 2 orta saha lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlla hücumcu istiyorsa hoca ben morenoyu hepsine tercih ederm vallaPVA > Ali > kurz ben böyle istiyorum öncelik olarak
Muslera 7/10
Balaban 2/10
Fatih 0/10
Omar 4/10
Yedlin 3/10
Emre T 3/10
Omer 3/10
Marcao 7/10
Luyi 4/10
Isik 3/10
Alpaslan 2/10
Taylan 6/10
Aytac 6/10
Emre K 5/10
Emre A 4/10
Kerem 6/10
Babel 5/10
Arda 3/10
Feghouli 3/10 (kanatda, ortada 5/10)
Sekidika 3/10
Diagne 2/10
Falcao 3/10
MM 7/10
REZILLLLLLLIK SU KADRO
Objektif, önyargisiz puanladim
Saracchi şu an Leibzig'in bonservisli oyuncusu ve ne şans veriyorlar ne de talibi var.Espanyol bile ağırdan alıyor transferi.Hiçbir transferin garantisi yok ama yine de yaklaşımımız bu şekilde olmalı.
Saracchi seviyesindeki bir oyuncu şu an bonservisli oyuncumuz olsaydı ya bir sezon daha şans daha şans verilirdi ya da şimdiye kadar satılırdı. (Babel-Feg vs gibi fahiş maaşları olmadığı sürece tabi)
Belki de scout ekibini baştan aşağı değiştirmek gerekiyor.
Verilen kadro 2 maç içinYa herkese günaydın da biraz sakin olalım transfer mecbur yapılıcak psv maçını zaten transferle çözemeyiz yeni oyuncularda gelde adapte sorunu olur he şansımıza çok iyi hazırlanıp berabere falan kalırsak belli 2.maça transferleri yetiştirip tam kadro bişeyler yapabiliriz
Başlayınca da bitse de kurtulsak diyoruz renkdaş demek ki ters giden işler hiç bitmiyor ...Lig baslasada kurtulsak
Siyasete atılsın bunlar iyi oy alırlar 300-500 takipçili youtube kanallarında bile saatlerce 2 yıldır hazırlanıyoruz şöyle alternatif var böyle liste var anlattı da anlattı bizde gaza geldik tecrübeli adam demek ki bir şeyleri gözlemleyip analiz etmiş diye şimdilik yanılttılar bakalım gidişat neler gösterecek ?televizyona çıkıp biz seçilmek için yalan söyledik hakkınızı helal edin biraz daha zaman verin deseler ses çıkarırsam namerdim.
milyonlarca insanı aptal yerine koyup hiç iplememeleri daha kötü.