Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19-98017001-ezgjan-alioski-2021.jpg

Hesabi daha önce kullanan ikili tartismalara girmiyordu bilgi yaziyordu sadece kisa öz ve net bir sekilde

Simdi ise bence olabilir bi ihtimal gibi basinda yazan seylere göre bilgi degil yorum yapiyor ve ikili tartismalara giriyor

Bir önceki yönetime sallamak ve Fatih hoca onyekuru’yu istemedigi icin onyekuru’nun opsiyonuyla ilgili tepki ceken seyler yazdi,büyük ihtimal o olaydan sonra hesabi bir baskasi yönetiyor

Yani uzun lafin kisasi hala güvenilir mi hala bilgi veriliyor mu o hesaba tartisilir

öylesine dedim milli takımda falan alioski bişeyler yapmış mı 1-2 özet izliyim dedim.. şu 2 özeti izledim adam savunmada hayalet resmen özetlerde ki pozisyonlarda :d bildiğin yok adam sahada. milli takımı iplemediğinden midir anlamadım

öylesine dedim milli takımda falan alioski bişeyler yapmış mı 1-2 özet izliyim dedim.. şu 2 özeti izledim adam savunmada hayalet resmen özetlerde ki pozisyonlarda :d bildiğin yok adam sahada. milli takımı iplemediğinden midir anlamadım

güray vural ne kadar solbek oynarsa bu herif de o kadar oynar işte

Bu duyumcularda bu triplere guriyorlar aga yok beni elestiriyorlar ben dogru haber veriyorum cart curt 😂😂

Tamam bir mevkiye bir futbolcuyla görüşürken alternatifini de belirler, onunla da görüşürsün de biz bu işi sol bek transferinde çok mu abarttık sanki

Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum psv maçına 2 oyuncu bildirme şansımız var mı

Psv maçı hazırlık maçı statüsüne geçmiştir an itibariyle. Şl yi sallıyoruz belli ki lig odaklı olacağız bu yıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt