- 18 Mayıs 2011
- 54.457
- 58.757
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anasina sövmedikleri kalmis su an .dula adam itibar , prestij bi sürü alttan haber güç alıyodur sanki kamu hizmeti
öylesine dedim milli takımda falan alioski bişeyler yapmış mı 1-2 özet izliyim dedim.. şu 2 özeti izledim adam savunmada hayalet resmen özetlerde ki pozisyonlarda :d bildiğin yok adam sahada. milli takımı iplemediğinden midir anlamadım
güray vural'ı epl'de begenmemiştim ben degüray vural ne kadar solbek oynarsa bu herif de o kadar oynar işte
riera gibi savunmada zaafiyet yaratır pozisyon bilgisi zayıf çabalayarak defansif katkı vermeye çalışıyor yazacaktım da üşendim güray vural deyip geçtimgüray vural'ı epl'de begenmemiştim ben de
ukrayna macı 0:50 --2:18 şunlara bak yagüray vural ne kadar solbek oynarsa bu herif de o kadar oynar işte
Gssevgisi diye birini tanimiyorum@At Kafası Gsevgisi bizimle Sidik yarisina girmek istiyormus ortaligi kirletmisiz? Yorumlarin?
Evet o hak tanınıyor.Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum psv maçına 2 oyuncu bildirme şansımız var mı