Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alioski ve bay transfer süreçleri bu kadar uzamamalıydı. ilk defa görüşmüyoruz bu heriflere sonuçta cengiz döneminden beri kontakt var.

Transfer konusunda sikintilar olabilir hata yaptilar beklenti yarattiklari icin 10 gun ve psv maci oncesi tam kadro oluruz tarzinda aciklamalar zor duruma dusurdu

Transferler zor bir surec oluyor anlastigin oyuncunun Son dakika farkli bir istegi falan olabiliyor yani uzamasi Normal diyelim alistik zaten her sezon oluyor Ama verdikleri diger sözlerle ilgili herhangi bir hareketlilik olmamasi ve sessiz olmalari Gercekten rezalet

Özelikle sponsor konusunda ön protokol imzaladik dediklerinde simdi yalan oldugu ortaya cikmis oldu

Diagne satılamıyor herhalde, Marcao’yu satıp biraz bütçe yapsalar bari

Bana öyle geliyorki cengiz yönetimiyle beraber Galatasaraya darbe var.nerde sakat uzun süre oynamayan ya da çoğu yetersiz bir tane yeterli transferler,uefadan ffp izni alınacak kadar harcama yapılan ama o harcamaların hepsi boş masraf olarak yapıldığından iyi gibi görünen durumun aslında mahveden olması,bakıyorsun elmas geliyor oğulcan olayını tff öne sürüp engel olunuyor transfer yapmamıza,ben kızssamda inanıyorum büyük bi sponsorluk anlaşmasının engellendiğine ,cengizinde olası bi burak elmasın başkanlığında bahsettiği sponsorluk anlaşmasını engellemek için eski sponsorla bir yıl uzatma olayı olması muhtemel ,tff limit olayını getiriyor ama bakıyorsun sadece gs ye işliyor,gs takımından kim konuşssa ağır ceza veriliyor başkaları küfrediyor bişey yok.vallahi türkiyede resmen birlik olunup gs ye savaş açılmış.içerden dışardan gs ye gerçekten darbe var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alioski
Kurzawa
Aanholt

Bugün de Alioski'yi almışız. 3 tane sol bek oldu takımda. Ne yapacağız bu kadar sol beki yahu.

Bu beklentiye değecek transferler filmin sonunda gelmemiş olursa o zaman o koltukta oturamazsın sayın başkan

Büyük umutlar ile destekledik ama MC yönetiminden farkınız yok.

Sadece daha iyi ve inandırıcı şekilde yalan söylüyorsunuz ve diksiyonunuz iyi.

Fark göremiyorum ben.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt