Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mqdefault.jpg

h-o
senin yüzünden boş yere bilgisayarı açtım twitterdan son dk girmek için. buraya girilmesi lazım

Bu olaylarin baslica sebebi kesin yine ftdir kimbilir kimleri istiyor yine

Zaten ft trolleri gsevgisi, hyurekli, hmuslu gibi su 2. Lig topcusu icin isitana saldirdiklarinda boyle olacagi belliydi birseylerin ters gittigi daha adam baslamadan ftnin gazabina ugradi

Bu kulubun en buyuk sorunu ftdir bu sene zaten hersey ortaya cikacagi cok belli

E yok daha neler ..ben uzun zamandir kimseyle kavga etmedim.kavga ettigim icin de birgun olsun ceza almadim.yalan atma bari.kimseye kufur de etmedim.ikili diyaloga da girmedim,bu geceki luzumsuzluga kadar.3 takipcili hesaplari dda paylasmadim hic bi zamanki,3 senedir haber tasimiyorum foruma eskisi gibi.bari dogruyu soyle hak vereyim..7 senedir sahte hesabimda yok.transfer dönemlerinde forumdayim ama sabah aksam yangin yapmiyorim herkes gibi.ortam ise gerçekten les transfer olmadigi icin.mac oldugu gun beni forumda goremezsin.senede 6 ay ceza aliyorum bilerek forumdan,şampiyonluk totemi niyetine
knk vpn kullaniyormusun diger hesapa gecerken simdi iplere baksam ayni cikmaz mi hakan ile birlikte

E yok daha neler ..ben uzun zamandir kimseyle kavga etmedim.kavga ettigim icin de birgun olsun ceza almadim.yalan atma bari.kimseye kufur de etmedim.ikili diyaloga da girmedim,bu geceki luzumsuzluga kadar.3 takipcili hesaplari dda paylasmadim hic bi zamanki,3 senedir haber tasimiyorum foruma eskisi gibi.bari dogruyu soyle hak vereyim..7 senedir sahte hesabimda yok.transfer dönemlerinde forumdayim ama sabah aksam yangin yapmiyorim herkes gibi.ortam ise gerçekten les transfer olmadigi icin.mac oldugu gun beni forumda goremezsin.senede 6 ay ceza aliyorum bilerek forumdan,şampiyonluk totemi niyetine
Arkadaşlar mod yokmu konuda

Bu arkadaşın kişisel tartışmasınımı okuyacağız yoksa kadromuzla ilgili fikir teatisimi yapacağız

Yeter artık ya kavga çıkarıyo ya kolpa twitleri taşıyıp rtaşlarımın hayalleriyle oynuyo ya pikaçu gifi paylaşıyo yada forumu kötülüyo

Kişisel görüşüm : perma uygun

Bu olaylarin baslica sebebi kesin yine ftdir kimbilir kimleri istiyor yine

Zaten ft trolleri gsevgisi, hyurekli, hmuslu gibi su 2. Lig topcusu icin isitana saldirdiklarinda boyle olacagi belliydi birseylerin ters gittigi daha adam baslamadan ftnin gazabina ugradi

Bu kulubun en buyuk sorunu ftdir bu sene zaten hersey ortaya cikacagi cok belli

Evimizin arka bahçesinde oğlumla eleştirmencilik oynardık oğlum ben olurdu ben de Okan Özkan

AAK

Yahu ben hergun her an haber mi tasiyorum foruma?Allah Allah.dursun ozbek doneminden beri yapmiyorum bunu.sene 2017ydi bunu yaptigimda.arada bir denk gelirsem,tasiyorum.burda hanginize kufur ettim,hanginizle kavga ettim de ceza aldim?sirf ikili bi diyaloga girip kavga etmemek icin engelliyorum.cunku sabrim yok,tahammulum yok tartismaya.ben eğlenmek icin giriyorum foruma. transfer donemi gerginliğinden sacmaliyoruz arada.senede 6 ay yokum forumda zaten.benim icin yasam yeri degil burası.sevdigim,canim sikildigi zaman girdigim bi yer,bazen cekilmez olsa da

Bu bir mesaj herhalde.

Kol gibi girdi bize bu transfer dönemi anlamı çıkar, başka anlamda çıkarabilirsiniz.

Lan kadroda Linnes ve Donk ve, bunlar bizim oyuncu bipe değil artık.
20210715_232901.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

İşi gücü troll olanları iplememek en iyisi, sayfa tertemiz.

Muslera
Marcao
Taylan
Aytac
Kerem
Muhammed

Harici topcumuz yok kadroda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt