- 1 Mayıs 2018
- 58.640
- 49.420
- 3.873
ulan sergen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu lig için mi cl elemeleri için mi tam anlayamadım linnes donk falan var
burda olması gerekmiyor mu kadronunGalatasaray | Squad | UEFA Champions League 2026/27
Visit UEFA.com to view the Galatasaray squad for UEFA Champions League 2026/2027, plus the latest injury updates, goals, stats and more!www.uefa.com
senin yüzünden boş yere bilgisayarı açtım twitterdan son dk girmek için. buraya girilmesi lazım![]()
Galatasaray AŞ | Member associations
UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions...www.uefa.com
h-o
keyifler yerinde mi
knk vpn kullaniyormusun diger hesapa gecerken simdi iplere baksam ayni cikmaz mi hakan ile birlikteE yok daha neler ..ben uzun zamandir kimseyle kavga etmedim.kavga ettigim icin de birgun olsun ceza almadim.yalan atma bari.kimseye kufur de etmedim.ikili diyaloga da girmedim,bu geceki luzumsuzluga kadar.3 takipcili hesaplari dda paylasmadim hic bi zamanki,3 senedir haber tasimiyorum foruma eskisi gibi.bari dogruyu soyle hak vereyim..7 senedir sahte hesabimda yok.transfer dönemlerinde forumdayim ama sabah aksam yangin yapmiyorim herkes gibi.ortam ise gerçekten les transfer olmadigi icin.mac oldugu gun beni forumda goremezsin.senede 6 ay ceza aliyorum bilerek forumdan,şampiyonluk totemi niyetine

senin yüzünden boş yere bilgisayarı açtım twitterdan son dk girmek için. buraya girilmesi lazım
Galatasaray | Squad | UEFA Champions League 2026/27
Visit UEFA.com to view the Galatasaray squad for UEFA Champions League 2026/2027, plus the latest injury updates, goals, stats and more!www.uefa.com
Arkadaşlar mod yokmu konudaE yok daha neler ..ben uzun zamandir kimseyle kavga etmedim.kavga ettigim icin de birgun olsun ceza almadim.yalan atma bari.kimseye kufur de etmedim.ikili diyaloga da girmedim,bu geceki luzumsuzluga kadar.3 takipcili hesaplari dda paylasmadim hic bi zamanki,3 senedir haber tasimiyorum foruma eskisi gibi.bari dogruyu soyle hak vereyim..7 senedir sahte hesabimda yok.transfer dönemlerinde forumdayim ama sabah aksam yangin yapmiyorim herkes gibi.ortam ise gerçekten les transfer olmadigi icin.mac oldugu gun beni forumda goremezsin.senede 6 ay ceza aliyorum bilerek forumdan,şampiyonluk totemi niyetine
Bu olaylarin baslica sebebi kesin yine ftdir kimbilir kimleri istiyor yine
Zaten ft trolleri gsevgisi, hyurekli, hmuslu gibi su 2. Lig topcusu icin isitana saldirdiklarinda boyle olacagi belliydi birseylerin ters gittigi daha adam baslamadan ftnin gazabina ugradi
Bu kulubun en buyuk sorunu ftdir bu sene zaten hersey ortaya cikacagi cok belli
%100. kolpa gerceklerden daha fazla is yapiyor.at yinede yiyen çıkar elbet
Evimizin arka bahçesinde oğlumla eleştirmencilik oynardık oğlum Hıncal Uluç olurdu ben Okan Özkan
AAK
Muslera
Marcao
Taylan
Aytac
Kerem
Muhammed
Harici topcumuz yok kadroda