Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir sezon ki galasevgisi Gurrpegi falan tutturamıyor, yabancı kaynakların bile bizimle ilgili yaptığı haberler kolpa çıkıyor bknz Rui. Kime inanacağımızı şaşırdık.
Gizlilik içinde iş gördüklerinden değil hocam, kuvvetle muhtemel işi oluruna bıraktıkları için bu şekilde bir intiba oluşuyor.

Ulan Moreno'yu cepte görüp idare eder diyordum.Onu bile getiremediler.M.Cengiz'in Suçu ne?

cevap vermeyince haklı olmuyorsun bak ben smod iken seni bu konuda uyarmışım sene 2021 hala aynı tavırdasın. Nöbete katkı verenleri rahat bırak bunj artık bir üye olarak söylüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 130894

Ayrıca bu fake üyelik konusunda da mesajlaşmışız telde olduğum için full sayfa ekran ss alamıyorım istersen yarın atarım. Öyle beni ihraç edin filan dememişsiz şimdi şov yapma. Nöbetş okuyalım diyoruz biri haber paylaşıyo pat senin yorumun o kolpacı yalan haber, sanane yav. Senin teyit ettiğim bilgilerimi okuyacaz her sene aynısın nöbeti okumaktan soğuyuyorsun adamı. Yok pizza, tavuk topu yok göbüşcan hoca. Nöbet konusu mu sence bunlar ama insanlar anlayış gösteriyor bir şey demiyorsa seninde burdaki insanlara gereksiz, engelledim, leş nöbet gibi ifadeler kullanma hakkın yok.
Hakliligim kimseyle kavga edip ceza almamis olmam.bir kez bile almadim.Tamam bu mesajlardan soz ediyorum bende,o zamanda ayni sekilde rahatsiz oldum bu fake uyelik mevzusundan ve fake uyelik almadim dedim sana.ihrac edini de sana demediysem baskasina dedim mutlaka.ben her sene beni ihrac edin diyorum zaten.nobet les derken kufur etmiyorum ya.ama o denli kalbinizi kiriyosa soylemem bi daha.ayrica gobuscan,tavuk topu muhabbetini de hergun her an yapmadım.arada sacmaliyorum oyle.bazi arkadaslarin arada yaptigi gibi.geceni su saati konuştuğumuz seye bak.olay yok olay yarattik

manyak 1 herif ya cok begeniyorum theoyu
80 milyon istemeleri normal milanin psgde verecek kadar mal ztn
1626389657291.png

3 tane müko free adam aldılar. şimdi iyi topçulara para basıyorlar.
hakimi ve theoyu söylemeye gerek yok zaten. fena bir kadro kuruyorlar

Transfer nöbeti ismi geyik nöbeti olarak revize edilmeli

Mohamed
Feguli
Babel
Falcao
Diagne
Luyindama
Marcao
Sekidiki
Yedlin
Omar
Muslera
Ozoronwofor

12 tane yabanci oyuncumuz var su an 8+6 degismez ise 2 oyuncu ekleme hakkimiz var

Hadi diyelim Aljoshi ve Gedsonu aldik
Halen heryere transfer eksik takim cok yetersiz üstüne birde bu saydigim oyuncularin 6 si hep kenarda oturacak
Bosuna transfer felan bekliyoruz bog gibi sezon bizi bekliyor avrupadan kendime uygun takim bulayim bari

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eskiden antudan mesajlara bakıp forumda gülerdik. Şimdi buralar antu seviyesi olmuş, onlar bize gülüyor. Ama olsun amacımız gs be abi değil mi?

Muslera 7/10
Balaban 2/10
Fatih 0/10
Omar 4/10
Yedlin 3/10
Emre T 3/10
Omer 3/10
Marcao 7/10
Luyi 4/10
Isik 3/10
Alpaslan 2/10
Taylan 6/10
Aytac 6/10
Emre K 5/10
Emre A 4/10
Kerem 6/10
Babel 5/10
Arda 3/10
Feghouli 3/10 (kanatda, ortada 5/10)
Sekidika 3/10
Diagne 2/10
Falcao 3/10
MM 7/10

REZILLLLLLLIK SU KADRO

Objektif, önyargisiz puanladim

Ali Adnan serbest durumdaymış, geçenlerde transfermarkt sayfasında görmüştüm.

Eskiden antudan mesajlara bakıp forumda gülerdik. Şimdi buralar antu seviyesi olmuş, onlar bize gülüyor. Ama olsun amacımız gs be abi değil mi?
Ben alistim artik.her sene fake uyelik mevzusu patliyo.ersan gulum bjkye gitti diye ceza aldirdilar bu forumda bana,geçmişte duyum veren bi abinin üyeliğini sahte sandim diye de ceza yedim.aliskinim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt