- 12 Temmuz 2009
- 60.944
- 24.289
- 3.138
demin mal diyordun neden editledinNeyse,sana degmez laf etmeye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demin mal diyordun neden editledinNeyse,sana degmez laf etmeye
begendigisen sayfayi takip edebilirsin. net bilgiler veriyor 0 kolpa... anladigim kadarBu kim
Gizlilik içinde iş gördüklerinden değil hocam, kuvvetle muhtemel işi oluruna bıraktıkları için bu şekilde bir intiba oluşuyor.Öyle bir sezon ki galasevgisi Gurrpegi falan tutturamıyor, yabancı kaynakların bile bizimle ilgili yaptığı haberler kolpa çıkıyor bknz Rui. Kime inanacağımızı şaşırdık.
theo 80m ha
Hakliligim kimseyle kavga edip ceza almamis olmam.bir kez bile almadim.Tamam bu mesajlardan soz ediyorum bende,o zamanda ayni sekilde rahatsiz oldum bu fake uyelik mevzusundan ve fake uyelik almadim dedim sana.ihrac edini de sana demediysem baskasina dedim mutlaka.ben her sene beni ihrac edin diyorum zaten.nobet les derken kufur etmiyorum ya.ama o denli kalbinizi kiriyosa soylemem bi daha.ayrica gobuscan,tavuk topu muhabbetini de hergun her an yapmadım.arada sacmaliyorum oyle.bazi arkadaslarin arada yaptigi gibi.geceni su saati konuştuğumuz seye bak.olay yok olay yarattikcevap vermeyince haklı olmuyorsun bak ben smod iken seni bu konuda uyarmışım sene 2021 hala aynı tavırdasın. Nöbete katkı verenleri rahat bırak bunj artık bir üye olarak söylüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 130894
Ayrıca bu fake üyelik konusunda da mesajlaşmışız telde olduğum için full sayfa ekran ss alamıyorım istersen yarın atarım. Öyle beni ihraç edin filan dememişsiz şimdi şov yapma. Nöbetş okuyalım diyoruz biri haber paylaşıyo pat senin yorumun o kolpacı yalan haber, sanane yav. Senin teyit ettiğim bilgilerimi okuyacaz her sene aynısın nöbeti okumaktan soğuyuyorsun adamı. Yok pizza, tavuk topu yok göbüşcan hoca. Nöbet konusu mu sence bunlar ama insanlar anlayış gösteriyor bir şey demiyorsa seninde burdaki insanlara gereksiz, engelledim, leş nöbet gibi ifadeler kullanma hakkın yok.
manyak 1 herif ya cok begeniyorum theoyu
80 milyon istemeleri normal milanin psgde verecek kadar mal ztn
Yuhkalıyolar heralde
Ben alistim artik.her sene fake uyelik mevzusu patliyo.ersan gulum bjkye gitti diye ceza aldirdilar bu forumda bana,geçmişte duyum veren bi abinin üyeliğini sahte sandim diye de ceza yedim.aliskinimEskiden antudan mesajlara bakıp forumda gülerdik. Şimdi buralar antu seviyesi olmuş, onlar bize gülüyor. Ama olsun amacımız gs be abi değil mi?