- 2 Temmuz 2011
- 140.002
- 60.141
- 5.628
seni ciddiye alip cevap vermem beni salaklığım oldu.3 sene once attigin fake uyeligin mi var mesajin beni nasil rahatsiz ettiyse,bu gecede öyle rahatsiz ettin dogrusu.geyige devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni ciddiye alip cevap vermem beni salaklığım oldu.3 sene once attigin fake uyeligin mi var mesajin beni nasil rahatsiz ettiyse,bu gecede öyle rahatsiz ettin dogrusu.geyige devam
Sen neden kendini böyle savunma çabasına giriyorsun 3-5 herif için? Önce bunu düzelt öyle alışmakla falan olmaz bu elemanlar için. Valla böyle insanları hayatımda zaten bulundurmam sosyal ortamda hiç bulundurmam. Ne bu böyle herkes senin üzerinden vuruyor başı sıkıştığı zaman.
Yaaaa : ) sagol begenerek katkida bulundugun icin bana hakaret edilen yorumaBu arada gülen emoji atmadım sadece beğendim.Yalan atmayalım. Adam gider ayak neye like attığımıza da karışıyor.

split filmini izledin mi üstat
kahkaha atmaktan bayilcam 
alıntı yapıp mevzuyu sakız etmeyecem. zaten ihraç olmak istiyormuşsun güle güle
Yeterince ettin zaten kardesim beni gereksiz sekilde sinir ederekalıntı yapıp mevzuyu sakız etmeyecem. zaten ihraç olmak istiyormuşsun güle güle
Bomba film birini hatırlatıyor izleyincesplit filmini izledin mi üstat

split filmini izledin mi üstat
foruma giriyor lesh diyo, smod cagirip sunlari temizlesene diyo 
Bosver herif kafayi yildizlarla galaksi ile bozmusbu sergen kim ya boyle millete sunu yapin bunu yapin diyebiliyorforuma giriyor lesh diyo, smod cagirip sunlari temizlesene diyo
![]()