Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen nöbette, belki ben sizlerle yıllardır dalga geçiyorum yazıyordun aslan parçası. Şimdi dalga işine mi takıldın. Her sene insanları rahatsız edersin,insanlar sabrı taşıp sana kızınca hastayım ben mağduriyeti. Her sene kanser mesajını yineliyorsun bir nöbet için insan daha nasıl aşağı seviyeye düşer acaba. Yaşam formun nöbet olmuş lafını boşuna demedim. Acıtasyona girip milletin duygularıyla oynama. Hastalığın gerçek ise şifa dilerim ama insanların iyi niyetlerini suistimal ediyorsun. Şimdi mesajı gören herkes hasta çocuğa yükleniyorlar diye bize kızacak. Vicdanımız var ama bunun gibi ruh hastaları yüzünden köreliyor. Bir insanın ufsk bir mevzuya hastalık katması benim mantığıma yatmıyor. Gerçekten nasıl bir vakaya bulaştım şaştım.

Futbol beyler bu alt tarafı bir transfer burda herkes takımını çok seviyordur transfer döneminde kendince merak ediyordur kim gelir kim gider diye ama koca koca adamlar forum içinde kişisel diyaloglar kurup tartışma yaşıyor eğlencelik bir sektörün eğlencelik bir platformundayiz kendinizi de kimseyi de germeyin tadını çıkarın

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu transfer sezonu çok ama çok kritik. maaş yükünden dolayı feghoulilere, falcaolara falan bir şans daha vermek -sırf ayrılmak istemiyorlar diye- intihar olur. ki şampiyon olunamazsa bu hocanın da sonu olur, yönetim hocayı korumak isterse büyük ihtimal taraftar bu sefer buna karşı gelir, içinden çıkılamaz bir hal alır durum. feghouli'den, falcao'dan medet ummaya gerek yok.. bu adamları ocağa kadar istediğin kadar oynat, yine almak isteyen olmayacak ve yine sözleşmelerinin sonuna kadar yani 30 haziran 2022'ye kadar bu adamlar paşa paşa oturacak kulübede veya tribünde. bu adamlara istediğin kadar şans ver yine katlanmaya değer bir fayda alınamayacak.

umarım falcao-feghouli, o, bu, şu, hiç farketmez bu tarz yüzsüz oyuncuların her biri, sırf ayrılmak istemiyor ve maaş yükleri çok diye yerlerine transfer yapılmayıp, lig kadrosuna falan kayıt edilmezler inşallah. bu adamlara her türlü o parayı ödeyeceksin ama bu seni sportif başarıdan uzak bırakmamalı. yerlerine adam gibi oynayacak, ilerde bize para kazandırabilecek oyuncular alınmalı ve bu oyuncular antrenman tesislerine bile sokulmamalı.

ha bu yapılır mı? hiç sanmam. ki limit kurallarına falan aykırıdır herhalde, şu tff'nin limit şeylerinden bahsediyorum her ne boksa artık. ama eğer değilse alınması gerekilen tutum bu şekilde olmalı.

Bu gece verdiğim ya da verdiğimiz buyuk rahatsizliktan ötürü ozur dilerim.bu forumda senelerdir neseli,umutlu mesajlar atiyorum.birgun olsun kendimi acindiracak bi durumda olmadım, heleki boylesine ciddiyetsiz bi gecede hic yapmam.yani israrla onyargili yorumlar gormekten de gina geldi.neyse.yoruldum

1626392156646.webp

lille bizim gedsona verdiğimiz 1.2yi verebilir mi diye düşündüm de renato giderse çok rahat verirler

Bu gece verdiğim ya da verdiğimiz buyuk rahatsizliktan ötürü ozur dilerim.bu forumda senelerdir neseli,umutlu mesajlar atiyorum.birgun olsun kendimi acindiracak bi durumda olmadım, heleki boylesine ciddiyetsiz bi gecede hic yapmam.yani israrla onyargili yorumlar gormekten de gina geldi.neyse.yoruldum

senin acil bir kafa dinlemen lazim, 1-2-3 hafta bir kafa dinlen. sonra yine yazarsin.

at kafasi , furkan ve yusuf abilerine ozur dile, hersey duzelir.

Ekli dosyayı görüntüle 130899

lille bizim gedsona verdiğimiz 1.2yi verebilir mi diye düşündüm de renato giderse çok rahat verirler

gitmese de rahat verirler ya. adamlar şampiyon oldu sonuçta, yeni teknik direktörleri de geldi. ona da rahat bi çalışma ortamı yaratmak sebebiyle kilit olarak düşündüğü transferleri bir şekilde yaparlar. ki bizden az bile verseler gedson'u ikna ederler bence. elden kaçırmadan elimizi hızlı tutmamız gerek acilen

Ben iyiyim,bana bulasmayin kafi.husnu abinin mesaji okumasaydim sorun olmayacaktı.her sene bana saran biri oluyo forumda.1 saatim foruma gitti bak,sacmalaya saçmalaya.hastayken hayattaki 1 saat bile degerli oluyo.kanserken yasadim bunu.kanserken uye oldum foruma zaten.neyse iyi geceler
Kardeş çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın at Fatih hocamın bir göbüşlü fotoğrafını sabaha kadar pikahcu paylaş sana bir şey olmasın

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

senin acil bir kafa dinlemen lazim, 1-2-3 hafta bir kafa dinlen. sonra yine yazarsin.

Bu 3 ahbabımızda olgun,küçüğünün gözlerinden öpecek,hataları hoş görebilecek ahbaplarımızdır

Samimiyetle dilenen,bu vahim hadiseninde TEKRARLANMAYACAĞINI taahhüt eden bir özrü geri çevirmeyeceklerdir

bu transfer sezonu çok ama çok kritik. maaş yükünden dolayı feghoulilere, falcaolara falan bir şans daha vermek -sırf ayrılmak istemiyorlar diye- intihar olur. ki şampiyon olunamazsa bu hocanın da sonu olur, yönetim hocayı korumak isterse büyük ihtimal taraftar bu sefer buna karşı gelir, içinden çıkılamaz bir hal alır durum. feghouli'den, falcao'dan medet ummaya gerek yok.. bu adamları ocağa kadar istediğin kadar oynat, yine almak isteyen olmayacak ve yine sözleşmelerinin sonuna kadar yani 30 haziran 2022'ye kadar bu adamlar paşa paşa oturacak kulübede veya tribünde. bu adamlara istediğin kadar şans ver yine katlanmaya değer bir fayda alınamayacak.

umarım falcao-feghouli, o, bu, şu, hiç farketmez bu tarz yüzsüz oyuncuların her biri, sırf ayrılmak istemiyor ve maaş yükleri çok diye yerlerine transfer yapılmayıp, lig kadrosuna falan kayıt edilmezler inşallah. bu adamlara her türlü o parayı ödeyeceksin ama bu seni sportif başarıdan uzak bırakmamalı. yerlerine adam gibi oynayacak, ilerde bize para kazandırabilecek oyuncular alınmalı ve bu oyuncular antrenman tesislerine bile sokulmamalı.

ha bu yapılır mı? hiç sanmam. ki limit kurallarına falan aykırıdır herhalde, şu tff'nin limit şeylerinden bahsediyorum her ne boksa artık. ama eğer değilse alınması gerekilen tutum bu şekilde olmalı.

aynı fikirdeyim. bunlardan gelecek katkı da gelmesin çok şey kaybetmeyiz. gitmiyorlarsa da kadro dışı bırakılsınlar.

ozure gerek yok goygoy yapiyoruz alt tarafi gelip gereksiz ahkam kesmesi sonrada hayir ben bunu yapmadim acittirmaya calismasi ilginc. baska bir uyemizin dedigi gibi herkes eglencesine bakiyor. gitsin dinlensin ne yapiyorsa yapsin millete bulasmasin.

Geçen nöbette, belki ben sizlerle yıllardır dalga geçiyorum yazıyordun aslan parçası. Şimdi dalga işine mi takıldın. Her sene insanları rahatsız edersin,insanlar sabrı taşıp sana kızınca hastayım ben mağduriyeti. Her sene kanser mesajını yineliyorsun bir nöbet için insan daha nasıl aşağı seviyeye düşer acaba. Yaşam formun nöbet olmuş lafını boşuna demedim. Acıtasyona girip milletin duygularıyla oynama. Hastalığın gerçek ise şifa dilerim ama insanların iyi niyetlerini suistimal ediyorsun. Şimdi mesajı gören herkes hasta çocuğa yükleniyorlar diye bize kızacak. Vicdanımız var ama bunun gibi ruh hastaları yüzünden köreliyor. Bir insanın ufsk bir mevzuya hastalık katması benim mantığıma yatmıyor. Gerçekten nasıl bir vakaya bulaştım şaştım.
O mesajı gecen beni kastederek yazilan yorumlar sonrasi yazmak zorunda kaldım.Yeter.Daha fazla yazmak istemiyorum sana.cunku beni yeterince gerdin.her sene bahsettigim bi durum değil hastaligim.kavga edip ceza aliyosun diyosun,almadim.hastaligindan her sene soz ediyosun diyosun.soz etmedim.ettiysem de göster ozur dileyim.hatirlamiyorum ama.evet hastaligimi yazarak hata ettm.ozur dilerim.sadece 2011de hastayken foruma olan sevgimden,zor zamanlarda forumun bana kattigi keyiften bahsetmek istemiştim.tam bahsedemedim.lutfen yeter

Ya ne ozur dileyeceğim git isine hakan.yeter tamam.ben kotuyum siz iyisiniz.ben hergun hastayim,kanserim diyorum.hergun umutsuz mesajlar atip herkesle kavga ediyorum.tamam kardesim.ben ruh hastasiyim.oldu by

Ya ne ozur dileyeceğim git isine hakan.yeter tamam.ben kotuyum siz iyisiniz.ben hergun hastayim,kanserim diyorum.hergun umutsuz mesajlar atip herkesle kavga ediyorum.tamam kardesim.ben ruh hastasiyim.oldu by

allah sifa versin kardes. ins duzelirsin.

Ben konuyu kapattım benden 5 alıntı yapıp uzatan sensin. Yeter kardeşim, nöbet akışına döndük hala mağdursun Bir kişi var mı sen haklısın diyen. Sağlığın için uzak dur ne diyim benden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt