bu transfer sezonu çok ama çok kritik. maaş yükünden dolayı feghoulilere, falcaolara falan bir şans daha vermek -sırf ayrılmak istemiyorlar diye- intihar olur. ki şampiyon olunamazsa bu hocanın da sonu olur, yönetim hocayı korumak isterse büyük ihtimal taraftar bu sefer buna karşı gelir, içinden çıkılamaz bir hal alır durum. feghouli'den, falcao'dan medet ummaya gerek yok.. bu adamları ocağa kadar istediğin kadar oynat, yine almak isteyen olmayacak ve yine sözleşmelerinin sonuna kadar yani 30 haziran 2022'ye kadar bu adamlar paşa paşa oturacak kulübede veya tribünde. bu adamlara istediğin kadar şans ver yine katlanmaya değer bir fayda alınamayacak.
umarım falcao-feghouli, o, bu, şu, hiç farketmez bu tarz yüzsüz oyuncuların her biri, sırf ayrılmak istemiyor ve maaş yükleri çok diye yerlerine transfer yapılmayıp, lig kadrosuna falan kayıt edilmezler inşallah. bu adamlara her türlü o parayı ödeyeceksin ama bu seni sportif başarıdan uzak bırakmamalı. yerlerine adam gibi oynayacak, ilerde bize para kazandırabilecek oyuncular alınmalı ve bu oyuncular antrenman tesislerine bile sokulmamalı.
ha bu yapılır mı? hiç sanmam. ki limit kurallarına falan aykırıdır herhalde, şu tff'nin limit şeylerinden bahsediyorum her ne boksa artık. ama eğer değilse alınması gerekilen tutum bu şekilde olmalı.