Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben iyiyim,bana bulasmayin kafi.husnu abinin mesaji okumasaydim sorun olmayacaktı.her sene bana saran biri oluyo forumda.1 saatim foruma gitti bak,sacmalaya saçmalaya.hastayken hayattaki 1 saat bile degerli oluyo.kanserken yasadim bunu.kanserken uye oldum foruma zaten.neyse iyi geceler
Su mesajdan neler cikarttiniz ya.2011de kanserdim yendim.kanserken uye oldum foruma.forum beni neselendirdi o donem.bunu kastettim,yazsaydim keske devaminda.ne var bunda.simdi de agzima ettiniz ya.iyi geceler

Allah şifa versin, burası sanal bir ortam bu kadar ciddiye alıp, kimsenin kendisini üzmesini gerektirecek bir yer değil. Çoğu insan kafasını dağıtmaya, eğlenmeye, bazıları sinirini boşaltmaya giriyor. Böyle bi ortamda duygusal yaklaşımlar pek doğru değil, herkes kendi dalgasına bakmalı gerisi gelir zaten. böyle bi ortamda duygusal şeyler çoğu insana samimi gelmez, sanal ortam sonuçta. büyütmeye gerek yok herkes dalgasına baksın, transferlerin bir gram ilerlemediği ama kendi kendimize gelin güvey olduğumuz nöbetimize devam edelim bence

Yarım saatliğine çıkıp geri geldik mevzu hala devam ediyor yahu. 2011 yılından beri Sergen'in mesajlarına aşinayım. Kötü niyetli bir çocuk olmadığını düşünüyorum. Modlarla veya bireysel olarak kiminle ne yaşamış olursa olsun bu denli tenkit edilmeyi hak etmiyor bence. Sözün özü eğlence ve bilgi edinme amaçlı zaman geçirilen bir platformda kalp kırmak, rencide etmek yakışık almaz. Sağ duyu herkese lazım.

Yarım saatliğine çıkıp geri geldik mevzu hala devam ediyor yahu. 2011 yılından beri Sergen'in mesajlarına aşinayım. Kötü niyetli bir çocuk olmadığını düşünüyorum. Modlarla veya bireysel olarak kiminle ne yaşamış olursa olsun bu denli tenkit edilmeyi hak etmiyor bence. Sözün özü eğlence ve bilgi edinme amaçlı zaman geçirilen bir platformda kalp kırmak, rencide etmek yakışık almaz. Sağ duyu herkese lazım.
Sagol abi bi sen cıktın.ne desem her kelimemden yok ruh hastasi ya acinidiriyosun kendini diyorlar.ne diyecegimi şaşırdım.grup kurmuslar resmen

Hepimiz aynı rengin sevdalılarıyız. Umarım güzel bir güne uyanırsınız arkadaşlar. Seviliyorsunuz, iyi nöbetler, iyi geceler.

Ayrıca Sergen bu altyapıyı, gençleri sen adam edeceksin arkadaş! Sıkmayın birbirinizin canını. İyi sohbetler herkese. :hat:

Beyler biz PSV maçında ne halt edicez ulan takımı düşünüyorum her yer eksik kale Marcao ve mohamedi çıkar gerisi kim oynar desen cevap yok

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

futbol tanrıları yanımızda olmazsa elendik bile, hocasından masörüne herkes çoktaaaan aynı fikirde bence. fazla takmamak lazım o maçın sonucunu. ha elersek şahane tabii orası ayrı.

ek olarak böyle düşünenler olarak psv'yi büyütmüyoruz, eksiklerimizi ve bu eksiklerden dolayı, bir çok hazır sayılabilecek avrupa takımının bizi bu dönemde eleyebileceğini düşünüyoruz. psv'yi büyütmeyin tarzı mesajlar görüyorum ona ithafen

Sagol abi bi sen cıktın.ne desem her kelimemden yok ruh hastasi ya acinidiriyosun kendini diyorlar.ne diyecegimi şaşırdım.grup kurmuslar resmen
Hastalık mevzuunu az evvel okuma şansım oldu kardeşim. Allah bir daha yaşatmasın o günleri. Böylesine kötü bir deneyimden ötürü boş vermeyi, es geçmeyi en iyi senin bilmen gerek. Takma kafanı bir şeye.

Umarım forumda ne kadar insanlıktan yoksun şahıslar olduğu anlaşılmıştır. Ona göre birbirinizle şakalaşın.

Malen gakpo zahavi dumf sangare pröper madueke oynamazsa Psvyi çok rahat eleriz

Sergen max 12 yaşında filandır yav. :asd: Bu kadar takmayın bence. Bende engelli, kafam rahat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt