Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas yönetimini kendi gibi ağzı laf yapan isimlerle donatmış ama şu ana kadar üzülerek görüyoruz ki icraat da sıfırlar

Gedson benimde kırmızı çizgimidir. 2+10 istemişlerse bide bizim akıllılar illa 8 de diretmişlerse , bide sürekli indirm istemişlerse hakkaten yangının babası başlar. Ultra mega beceriksizler olarak tarihe geçerler.

Gedson işi kötü ilerliyor hiç transfer gerçekleşecek gibi bir hava yok maalesef. Berkan içinde 3-4 farklı Avrupa takımının ismi geçiyor orta sahasız kalma işini sürdüreceğiz gibi yine. Ghezzal,Alioski vs bırakıp direkt orta saha için alternatiflere yönelmek lazım.

Ya bide diyorum bukadar beceriksiz olamazlar, hoca mı frenliyor yoksa diye düşüncem Gedsonu dünya üzerinde ana dilini bile zor konuşn bir adama getirtti.
Abdül başkanın tırnağı olamazlar transfer konusunda bu net.şuan için gözüken durum bu.

Burak Elmas ciddi olarak, hayal kirikligi dogru gidiyor.

transferi gectim.

Sponsorlar nerede? 5+5 100m dolarlik on-anlasma yapilmisti sozde, nerede bu anlasma? ciktigi yayinda, sirket simdi soylememi istemiyor demisti, baskan oldu 1 aya gelecek nerdeyse, hala sponsorlukta 1 tane haber yok.

Eger kolpaysa, taraftar affetmez.
Transfer dönemi bu minvalde devam eder de fiyasko ile sonuçlanırsa, sponsorluk vaadlerini de gerçekleştiremezse, olağanüstü genel kurul toplanıp hesap sorulmalı. Böylesine aleni yalanlarla koskoca camiayı kandırmanın bir yaptırımı olmalı mutlaka...

Transfer dönemi bu minvalde devam eder de fiyasko ile sonuçlanırsa, sponsorluk vaadlerini de gerçekleştiremezse, olağanüstü genel kurul toplanıp hesap sorulmalı. Böylesine aleni yalanlarla koskoca camiayı kandırmanın bir yaptırımı olmalı mutlaka...
Zaten tataftar stadı başlarına yıkar 2-3 haftaya

o konuda gayet rahatim, biz biatci camiya degiliz ve herzaman daha iyisine isteriz.

Eger elmas yalan soylediyse, ve transferlerde fiyasko cekerse, ertesi sene secim olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt