- 17 Ağustos 2009
- 44.652
- 33.851
- 3.618
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine mi sen sıddık!!!Alamayacaklar beceriksizler
acaba imzalandıda kamouyunamı paylaşılmıyor. klupler fiyat yükseltmemesi açısından. sponsor için dedim
Sponsor bulundu bence ama eski sponsorla anlaşmayı iptal edemedileracaba imzalandıda kamouyunamı paylaşılmıyor. klupler fiyat yükseltmemesi açısından. sponsor için dedim
Sivilce çıkmıştırFalcao aşil tendonunun üstünü gösterip burada çok ağrım var demiş
Kabak tadı verdi artık oynayacağı topun …Falcao aşil tendonunun üstünü gösterip burada çok ağrım var demiş
bırak ulan futbolu yeterFalcao aşil tendonunun üstünü gösterip burada çok ağrım var demiş
Tam baş belasibırak ulan futbolu yeter
10m+ para aldın bizden daha ne istiyorsun
Transfer dönemi bu minvalde devam eder de fiyasko ile sonuçlanırsa, sponsorluk vaadlerini de gerçekleştiremezse, olağanüstü genel kurul toplanıp hesap sorulmalı. Böylesine aleni yalanlarla koskoca camiayı kandırmanın bir yaptırımı olmalı mutlaka...Burak Elmas ciddi olarak, hayal kirikligi dogru gidiyor.
transferi gectim.
Sponsorlar nerede? 5+5 100m dolarlik on-anlasma yapilmisti sozde, nerede bu anlasma? ciktigi yayinda, sirket simdi soylememi istemiyor demisti, baskan oldu 1 aya gelecek nerdeyse, hala sponsorlukta 1 tane haber yok.
Eger kolpaysa, taraftar affetmez.
Zaten tataftar stadı başlarına yıkar 2-3 haftayaTransfer dönemi bu minvalde devam eder de fiyasko ile sonuçlanırsa, sponsorluk vaadlerini de gerçekleştiremezse, olağanüstü genel kurul toplanıp hesap sorulmalı. Böylesine aleni yalanlarla koskoca camiayı kandırmanın bir yaptırımı olmalı mutlaka...
Transfer dönemi bu minvalde devam eder de fiyasko ile sonuçlanırsa, sponsorluk vaadlerini de gerçekleştiremezse, olağanüstü genel kurul toplanıp hesap sorulmalı. Böylesine aleni yalanlarla koskoca camiayı kandırmanın bir yaptırımı olmalı mutlaka...