Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkıp giriyorum, bir umutla ilk buraya bakıyorum ama malesef halen transfer yok.

İnanılmaz bir şey.

Destekledim, harbiden inandım ama bu yaşanılanlar açıklanamaz.

Ali Koç ve fenere gülüyorduk ama adam kendi parası ile sil baştan kadro kurduk kaç sezondur.

Bizde ne şeffaflık kaldı, ne taraftarı bilgilendirme kaldı ne de dogru dürüst yalanlama gelmedi.

Bu kadar amatörlük, bu kadar iş bilmezlik ve bu kadar yalan olmaz.

Bu saaten sonra transfer gelse ne yazar, sponsor gelse ne yazar.

Galatasaray her zaman Avrupada başarı hedeflemiş bir takımdır, banane kıytırık Türk liginden, zaten 3 senede bir şampiyon oluyoruz.

Tek yapılacak iş var bu saaten sonra, biz yapamıyoruz, Istifa ediyoruz ve çok geç kalmadan seçime gidin. Çünkü taraftarın güveni bir kere gitti.

İşin şakası bir yana, çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.

Görüp görebileceğimiz en zengin başkan ünal aysaldı o bile cepten bişey vermedi biz ne anlatıyoz baba
Dl8Bh5DVAAA-rgb.jpg

:red:

Dayak yiye yiye dayak atmayi ogrenirsin... 3 yilda yapmadiklari yanlis kalmadi ama son donemde ali kocun aciklamalari/konusmalarini begeniyorum.

bu sene sampiyon olurlarsa da kimse sasirmasin.
Sağlam birer forvet ve kanat alsalar yeterli olabilir, sağbeki filan idare ederler. Rakiplerinin hali ortada. TD leri de kötü değil...

Ali Koçun elinde Fatih Terim gibi bir hoca olsaydı, bide böyle bir camia, hey yavrum heyyy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt