Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alioski solbek degil de daha cok sol ic/sol acik oynar ama bizim ligde baya can yakar gibi. Taraftar sevgilisi de olabilir.

Hic birsey olmaz adamlar 1 ayda fanboy edinmis elmasin hayranlari terimle yarisir o yuzden buyuk baskan diye tezaruhat yaparlar su yonetimin icraatlarini mc yapsa kiyamet kopmustu

Katılmıyorum reis..
Mc dönemide çok rezillikler oldu gene çok sabredildi.şimdide aynısı olacak.tataftarlarda her başkan ve yöneticilere karşı inanılmaz körü körüne savunma durumu var.biat kültüre inanılmaz boyutta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugun de Moreno , Ghezzal ve Larsen geldi bakalim yarin kim gelecek

Kusura bakma reis sizin halısaha takımı 30.dkda tıkanır normal sahada

Halisaha takimi belki zorlanirda, ama Almanyada bayan Bundesliga takimlarinin en düsük ligin bir üstü erkek takimina 15 gol yedigi oluyor. En düsük ligdeki, yani göbekli heriflerin oldugu takima bile yeniliyorlar...

Halisaha takimi belki zorlanirda, ama Almanyada bayan Bundesliga takimlarinin en düsük ligin bir üstü erkek takimina 15 gol yedigi oluyor. En düsük ligdeki, yani göbekli heriflerin oldugu takima bile yeniliyorlar...
Usa milli takımı tokatlayabilir. Ateş gibiler bunlar

Ghezzal'e olumlu bakmiyorum. Kurzawa, Gedson, Alioski ve orta saha icin yerli olarak Berkan Kutlu gelse yeter bence. Ha bide sagbek lazim unuttuk onu.

Bu Gedson 60 gündür nasıl alınmaz anlamıyorum diyordum. Bayern, Tolisso'nun yeni sezonda düşünülmediğini açıklamış. Acaba diyorum bi nedeni mi vardı?!

Yine kolpa haberler havada uçuşuyo ya tutarsa diye sallıyorlar olurda tutarsa işte biz bildik diyorlar ne güzel iş

bayramda aksiyon olmaz 26 sından sonra hareketlenir belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt