Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim fazla 28-30 yasinda adama bonservis harcamayiz. Hoca artik gelecege yatirim yapacagiz demiyormuydu?

Belese PVA, Alioski gibi adama birsey demem de, ama bonservislerde 10 milyon zarar yapmayi düsünüyorsak, umarim tümünu öyle adamlara harcamayiz
hoca zaten gelmiş 70 yaşına yakında emekli olur, gelecek melecek umursadigini zannetmiyorum bir şampiyonluk yaşayabilirse şansa bala bırakır

Ghezzal'e laf ediyorsunuz ama gelince hepimiz Ghezzal fanı olacağız. Takımı oynatan bir tip. Hocaya ve başkanımıza güvenelim.

Bunlar Renato'yu satarsa Gedson'a en az 10m verir. Bu da Benfica'nın işine gelir. Lille ilgisi belirginleşmeden elimizi çabuk tutmamız lazım.
bizde para olmadığı için nakit veremeyiz. kira + opsiyon şeklinde teklif yapıyoruz muhtemelen.
benfica en kötü ihtimalde bizi cepte gördüğü için aceleci davranmıyor gibi geliyor bana.
nakit veren çıkarsa oraya gönderirler. lille isterse renato'yu satmadan da alabilir.
elimiz zayıf bu transferde.

bize de bir erdal torunoğulları lazım. stadın elektrik parasını ödeyemeyecek haldeyken takımı nokta atışı isimlerle toparladılar geçen sezon.
Senelerdir söylüyorum.Bizim camiadada kesin böyle işi bilen adamlar vardır.Yönetici profesyonel farketmez scout ekibi ile birlikde çok iyi işler çıkarırlar.

Ama Bizde ahbep çavuş ilişkisi olduğu için böyle transfer sezonlarını rezil bir şekilde geçiriyoruz.Egolar tavan.. Galatasarayın menfeatini düşünen yok. Hepsi lafda.

Erdal torunoğulları bir ara yokdu tekrar yönetime aldılar.Adamlar belki birbirleriyle yakın değil ama takımlarının menfaati doğrultusunda hareket edip birbirleriyle çalışabiliyorlar.

Muslera,yedlin,luyi,marcao,ömer,aytaç,feg,emre,babel,kerem,mohamed

Fatih,jese,alpaslan,ışık,taşdemir,taylan,arda,akbaba,oğulcan,barış,falcao

Rotasyon:Berk,mahmut,ozorn,bartuğ,diagne,ali yavuz

Hiç transfer yapılmasın devre arasıda dahil bu kadroyla oynayalım küme falan düşmeyiz büyük ihtimal

Seneye yeni yönetim,yeni td ve yeni bi takım görelim

E6fUPLjWEAIP8SL

adsnin kombineler böyleyse bizimkini düşünemiyorum :)
*kadın ve öğrencilere yüzde20 indirim varmış

Bu saatten sonra transfer falan yapmasınlar. Aceleye gerek yok muş, sabretmek lazımmış, acele yaparak hata yaparlarmış bunların alayı palavra..Bunlar şimdiye kadar kendilerini çok rahat olumlu yönde belli ederlerdi.
Malesef bunların alacağı adamlardanda kuracağı kadrolardanda hayır gelmez. Geçmiş olsun hepimize.

Artık yeter. Ne kombine ne bilet nede forma almayacaksın arkadaş.Biz taraftarız her türlü alırız diyorduk aldıkda.. Ama artık yeter. Yemin ederim bu yalancı, reklam peşinde koşan adamlar olduğu müddetce bu bahsettiklerime para harcayan taraftar Galarasaraya daha çok zarar verir.
Devam arkadaş. Bu klüübün hakettiği başkan ve yönetimi bulana kadar gerekirse her sene seçim yapılsın.

berkan
gedson
sol bek
sağ bek
kanat x2

bekliyorum ama ne zaman biter bilmiyorum

Hoca neyin kafasında yahu hangş seviyeden bahsediyor bizle taşşak mı geçiyorlar sokarım böyle takıma lan takip etmiyorum transfer falan utanma arlanma sıkılma kalmamış hiçbirinde hepsi kendi cebi drdinde allah belasını versin topunun
Gerçekden böyle bir demeci varsa hemen istifa etsin.
Aksi taktirde efsane falan kalmayyacak ortalıkda.

Burak başkan haricindeki başkan adaylarından hiç biri TVye çıkıp Federasyona böyle giydiremezdi.
Ağaoğlu ve Çebi gibi ne şiş yansın ne kebap havasında takılırdı.
Bu açıdan başkana destek vermek istiyorum.
Transfer sezonu bitmeden de transfer performansını yargılamak isyemiyorum.
Ayrıca TL nin gücü, Kulübün mali durunu vs vs gerçekten kolay değil durumlar..

Hataları var mı, elbette. Ancak hala bunları telafi edebilir..

Ne giydirmesi yahu. Direk istifasını isteyecek istifasını..Seçilir seçiilmez federasyon tüm kurullarıyla istifa etmelidir diyecekdi.
Ne olacak diğer başkanlarla ortak oldukdan sonra herkes az çok o lafları söyler.O başkanlar toplantısınada çıkmayacakdı. Alayı şerefsiz onların.
Üstelik diğer başkanların hepsi çakal.Ne şi yansın ne kabap havasındalar.
Bizim geçen sene ağzımıza sçtılar.

Hadi bunu geçtim. Geçmişde o kadar çapsız başkan geldi geçdi.Ama ben bunun kadar rahat rahat net yalan söyleyenini ilk defa görüyorum.

lizbon-amsterdam 3 saat
lizbon-istanbul 4.40 saat

muhtemelen lizbondan gelir maça.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt