Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Transfer yetkisi terimde olduğu sürece bu kulübe girecek transfer kazıkları bitmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca zaten gelmiş 70 yaşına yakında emekli olur, gelecek melecek umursadigini zannetmiyorum bir şampiyonluk yaşayabilirse şansa bala bırakırUmarim fazla 28-30 yasinda adama bonservis harcamayiz. Hoca artik gelecege yatirim yapacagiz demiyormuydu?
Belese PVA, Alioski gibi adama birsey demem de, ama bonservislerde 10 milyon zarar yapmayi düsünüyorsak, umarim tümünu öyle adamlara harcamayiz
bizde para olmadığı için nakit veremeyiz. kira + opsiyon şeklinde teklif yapıyoruz muhtemelen.Bunlar Renato'yu satarsa Gedson'a en az 10m verir. Bu da Benfica'nın işine gelir. Lille ilgisi belirginleşmeden elimizi çabuk tutmamız lazım.
Senelerdir söylüyorum.Bizim camiadada kesin böyle işi bilen adamlar vardır.Yönetici profesyonel farketmez scout ekibi ile birlikde çok iyi işler çıkarırlar.bize de bir erdal torunoğulları lazım. stadın elektrik parasını ödeyemeyecek haldeyken takımı nokta atışı isimlerle toparladılar geçen sezon.
Gelirse her mesajıma layk atarmısıno da gelmez yav
![]()
adsnin kombineler böyleyse bizimkini düşünemiyorum
*kadın ve öğrencilere yüzde20 indirim varmış
Ona da 3.3 diyorlar az mı yav. Brüt 5 milyon euro; 60 milyon eder, limitlerinin %20si neredeyse.Texiera yı verilen maaşı diyorum reyz, wolwesli elemanı bilmiyorum
Vaktimiz var daha relaksIlk hedef Gedson. PSV maclarina yetistirilmeye calisiliyor (Levent Tüzemen).
Gerçekden böyle bir demeci varsa hemen istifa etsin.Hoca neyin kafasında yahu hangş seviyeden bahsediyor bizle taşşak mı geçiyorlar sokarım böyle takıma lan takip etmiyorum transfer falan utanma arlanma sıkılma kalmamış hiçbirinde hepsi kendi cebi drdinde allah belasını versin topunun
Çok sağlam topçu.Danimarkali Larsen nasil oyuncu?
Burak başkan haricindeki başkan adaylarından hiç biri TVye çıkıp Federasyona böyle giydiremezdi.
Ağaoğlu ve Çebi gibi ne şiş yansın ne kebap havasında takılırdı.
Bu açıdan başkana destek vermek istiyorum.
Transfer sezonu bitmeden de transfer performansını yargılamak isyemiyorum.
Ayrıca TL nin gücü, Kulübün mali durunu vs vs gerçekten kolay değil durumlar..
Hataları var mı, elbette. Ancak hala bunları telafi edebilir..