Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 4.340
- 4.207
- 698
Gedson geliş tarihi belliymişKendiyle mesajlaşan cocuk bir sey kolpalamadi mi bu aksam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson geliş tarihi belliymişKendiyle mesajlaşan cocuk bir sey kolpalamadi mi bu aksam
alüküm selam koçesskihiçbir fikrim yok ahbert ama bize allahın slmını gönderen rtaşımıza iade-i slmda bulunmak farzdır.
Yalnız bir anda ortalığın bu kadar hareketlenmesinde iki ihtimal var ya Socios'tan veya başka bir yerden beklenen para geldi ve zaten bitmeye yakın olan transferler bitmeye başladı yada bunlarda Alioski tamam, Van Anholt bu gün açıklanacak haberleri gibi fos olacak. Açıkcası başkanda programa çıkacağı için ilk ihtimal daha olabilir yüksek gibi. Yarın anlarız yarın Berkan falan resmileşirse demek ki haberler doğru.
Biraz gerçekçi yaklaşırsak bu sezon performansı gayet iyi olan Taylan 1 gol 1 asist yapmışken Gedson dışında bu grafiği yukarı çekecek birisi yok. Gedson + 2 tane daha adam lazım orta sahaya38 lig
12 kupa
10 avrupa
Hesaplarsan 60 mac ediyor
3 topcunun toplami her 5 macda 1 gol katkisi yapsa
12 gol+asist yapiyor
3 topcunun her biri 5 macsa 1 gol katkisi yapsa
36 gol+asist yapiyor
Bunun ortalamasini alirsan dogru sonuca ulasirsin gibi
BerkanArkadaslar yeni girdim foruma bu heyecan ney hepsini okuyacam ama meraklandim ve heyecanlandim kimi aldik
SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başkan yarın şov yapmak için uğraşıyor galiba
Hepsi aynı anda duyum verince ambale etti şerefsizler biziGüldük, eğlendikte....
Biz neden bu kadar heyecan yaptık?
Aynı duyumcular günlerdir zaten aynı oyuncuları bize yazıp duruyor.
Bugün ne değişti de herkes gaza gelip inandı?
Ne Ghezzali ne Rosieri yawwwww!