Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 67.437
- 82.276
- 4.218
Son 39Son 40
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 39Son 40
sil silGalatasaray ile olan sözleşmesi sona eren ve sarı-kırmızılı yönetim ile görüşmelerini sürdüren Ryan Donk, Surinam Milli Takımı'nda forma giymeye devam ediyor.
Fatih Terim'in sözleşmesinin 1 yıl daha yenilenmesini istediği Ryan Donk ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli futbolcuya 1 yıllık sözleşme ve garanti ücretini düşük tutarak; maç başı ücret ve bonusları içeren farklı bir sözleşme önerdi.
Galatasaray'ın yanı sıra Altay ile de görüşmelerini sürdüren Ryan Donk, İzmir ekibiyle bu hafta son kez masaya oturacak.
Burada daha önce de bir kac kez yazdim bunu. Galatasaray mesela bu sene ya da önümüzdeki senelerde uefayi tekrar kazansa bu basariyi kücük düsürüp alaya alacak bir medya var bu kokusmus ülkemizde. Teneke kupa kazandi, önemli olan CL, niye CLyi alamadilar da kiytirik uefayi aldilar diye kücümsenecek vaziyette bu olay.fenerbahçe yapınca transfer çalımı galatasaray yapınca uefa devreye gir intikam vb vb
türkiye'de inanılmaz bi gs düşmanlığı var
Onların ki oluyor bence2 birayla kafa hoş edilebiliyor mu
Aynen rtaşYeni moda mı bu.![]()
Son 35Son 37
Yeni koymuş heralde. Takip ediyordum kendisini. Yoktu diye hatırlıyorum.Aynen rtaş
Daha önceden koymuş da olabilir tw'a düştü şimdi