Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya keşke Halil İbrahim Dervişoğlu'nu alabilsek ya. 5 m EUR diyorlar lan, hemen paket yapın, lavaşa sarın.

Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren ve sarı-kırmızılı yönetim ile görüşmelerini sürdüren Ryan Donk, Surinam Milli Takımı'nda forma giymeye devam ediyor.
Fatih Terim'in sözleşmesinin 1 yıl daha yenilenmesini istediği Ryan Donk ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli futbolcuya 1 yıllık sözleşme ve garanti ücretini düşük tutarak; maç başı ücret ve bonusları içeren farklı bir sözleşme önerdi.
Galatasaray'ın yanı sıra Altay ile de görüşmelerini sürdüren Ryan Donk, İzmir ekibiyle bu hafta son kez masaya oturacak.

Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren ve sarı-kırmızılı yönetim ile görüşmelerini sürdüren Ryan Donk, Surinam Milli Takımı'nda forma giymeye devam ediyor.
Fatih Terim'in sözleşmesinin 1 yıl daha yenilenmesini istediği Ryan Donk ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli futbolcuya 1 yıllık sözleşme ve garanti ücretini düşük tutarak; maç başı ücret ve bonusları içeren farklı bir sözleşme önerdi.
Galatasaray'ın yanı sıra Altay ile de görüşmelerini sürdüren Ryan Donk, İzmir ekibiyle bu hafta son kez masaya oturacak.
sil sil

Turkiye ligi kosu mesafelerini aradim ama bulamadim ulasacagim bir site varmi mac mac oyuncu oyuncu

1626701009764.webp

fenerbahçe yapınca transfer çalımı galatasaray yapınca uefa devreye gir intikam vb vb
türkiye'de inanılmaz bi gs düşmanlığı var
Burada daha önce de bir kac kez yazdim bunu. Galatasaray mesela bu sene ya da önümüzdeki senelerde uefayi tekrar kazansa bu basariyi kücük düsürüp alaya alacak bir medya var bu kokusmus ülkemizde. Teneke kupa kazandi, önemli olan CL, niye CLyi alamadilar da kiytirik uefayi aldilar diye kücümsenecek vaziyette bu olay.

Ama fb ya da bjk uefayi alsa, hatta yeni düzenlenecek olan konferans ligini kazansalar ayni utanmaz medya fb ve bjkyi dünya devi ilan edip avrupayi nasil titrettigini ballandira ballandira anlatirdi. Maalesef bu yozlasmis ülkede gercek bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt