- 15 Eylül 2009
- 65.532
- 11.858
- 3.163
dursun özbeki bile arar olduk
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi de transferler lige yetişir sorun yokcular türedi. Tek derdimiz annemizin ligi zaten.seçim öncesinden elmasın verdiği vaatleri inandırıcı bulmayanlara çullan
seçin sonrası zaten gerçekleşmesi pek mümkün değil de?
transfer psv maçına yetişmiyecek diye yangın yapanlara çullan
transferler psv maçına yetişmeyince ne yapalım yapacak bir şey yok de
tuhaf garip enteresan
Futbolcu mevcut takımda aldığı maaşı ya da ona yakın bir ücreti ister. Doğal olanı budur hatta oyunlardaki simülasyonlar da buna göre hazırlanır.oyunculara nasıl teklif gelmiyor anlamıyorum misal falcao yada cagne epl de iyi sezon geçirdi
feguli desen tüm araplar tanıyor nasıl teklif olmuyor anlamıyorum
önce şey'i ayırarak başlayabilirsin mason beyHerşey çok güzel olacak
Muslere degil yav
Babel, Diagne, Feghouli ve Falcao
Hic baskan bu 4 oyuncu ile yollarimizi ayiracagiz dediginde Muslera olabilir mi? Imkani yok.
önce şey'i ayırarak başlayabilirsin mason bey
'Acele edip Galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atmayacağız'
bu cümlenin hiç tutarlı bir tarafı yok
daha ne acelesi ucl elemesi oynayacağız, lig bir yandan yaklaşıyor
neyin acelesi bu merak ettim
Sona dogru dedi o cumleyi sen kacirmisin orasini demekYollarimizi ayiracagiz anlaminda demedi Ama
Genel olarak butcemizin %48’i 4 oyuncuya gidiyor dedi yani bence Muslera dahil cunku Yanlis hatirlamiyorsam diagne den daha cok aliyor
ışıtan beye hakaret etmişsin resmen yazıkpsv macı diyenlerın cogunlugu otu boku eleştiren hayatları pesimist tipler ben en şaaşalı avrupa dönemlerimizi canlı izledim
psv macına 10 tane transfer yapsan yine eleme şansımız zayıftı fazla hayalde fazla alkolde iyi degildir
eskide kaldı murat onlarGalatasaray Avrupa Fatihi diyorsak eğer ;
'psv maçını zaten geçemeyeceğiz, transfer de yapmayalım'
cümlesi hiç doğru gelmiyor bana