Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun özbeki bile arar olduk

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

seçim öncesinden elmasın verdiği vaatleri inandırıcı bulmayanlara çullan
seçin sonrası zaten gerçekleşmesi pek mümkün değil de?

transfer psv maçına yetişmiyecek diye yangın yapanlara çullan
transferler psv maçına yetişmeyince ne yapalım yapacak bir şey yok de

tuhaf garip enteresan
Şimdi de transferler lige yetişir sorun yokcular türedi. Tek derdimiz annemizin ligi zaten.

Iki hafta önce psv maçlarında eksiklerimizi görüp lig icin gerekli transferleri yapacağız diye toshack yapıyordum. Gerçekmiş.

Hiç bir duyumcunun twitterda yazanların vs. bir şey bilmediğini öğrenmiş olduk ne içerden ne yönetimden dışarı bilgi veren yok anladığım kadarıyla ve her adı geçenle görüştüğümüzü kabul etmesi başkanın belli isimlere odaklanmayı engellemeye çalışması diye okudum.

bu arada bizim bütçe eger böyleyse düşünün fenerin takım maaş bütçesi gerçekte nasıldır bizim en az 2 katımız

oyunculara nasıl teklif gelmiyor anlamıyorum misal falcao yada cagne epl de iyi sezon geçirdi

feguli desen tüm araplar tanıyor nasıl teklif olmuyor anlamıyorum
Futbolcu mevcut takımda aldığı maaşı ya da ona yakın bir ücreti ister. Doğal olanı budur hatta oyunlardaki simülasyonlar da buna göre hazırlanır.
Feg 4 milyon üstü Falcao belli ki 6-7 milyon üstü alıyor net olarak
Diagne ise 3'ten fazla alıyodur bonusu şusu busu

Teklif gelse bile hiç bi kulüp (elitler hariç) bu ücretleri vermez. Şurdan pay biçebilirsin. Diage bizden 2.5 milyon alıyor kiralık gittiği west brom'da maksimum 2.4 milyon livermore'a veriliyor

'Acele edip Galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atmayacağız'

bu cümlenin hiç tutarlı bir tarafı yok
daha ne acelesi ucl elemesi oynayacağız, lig bir yandan yaklaşıyor
neyin acelesi bu merak ettim

Muslere degil yav

Babel, Diagne, Feghouli ve Falcao

Hic baskan bu 4 oyuncu ile yollarimizi ayiracagiz dediginde Muslera olabilir mi? Imkani yok.

Yollarimizi ayiracagiz anlaminda demedi Ama

Genel olarak butcemizin %48’i 4 oyuncuya gidiyor dedi yani bence Muslera dahil cunku Yanlis hatirlamiyorsam diagne den daha cok aliyor

Yollarimizi ayiracagiz anlaminda demedi Ama

Genel olarak butcemizin %48’i 4 oyuncuya gidiyor dedi yani bence Muslera dahil cunku Yanlis hatirlamiyorsam diagne den daha cok aliyor
Sona dogru dedi o cumleyi sen kacirmisin orasini demek

psv macı diyenlerın cogunlugu otu boku eleştiren hayatları pesimist tipler ben en şaaşalı avrupa dönemlerimizi canlı izledim

psv macına 10 tane transfer yapsan yine eleme şansımız zayıftı fazla hayalde fazla alkolde iyi degildir
ışıtan beye hakaret etmişsin resmen yazık
1626710233336.webp

1626710243512.webp

duyumcu olayını susturmak cok kolay degil özellikle kulubun icinde floryada çalışan bir kişiyse ozaman cok zor gsevgiside muhtemelen öyle

Galatasaray Avrupa Fatihi diyorsak eğer ;
'psv maçını zaten geçemeyeceğiz, transfer de yapmayalım'
cümlesi hiç doğru gelmiyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt