Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donduk dolaştık aynı yere geldik. 4 oyuncu değil problem bütün transferler sorunlu. Sen şimdi verim alamadigin miymiy Akbabaya indirim yaptın güya. 1 milyon alıyor eski sözleşmeye göre sabit kur, düşük vergiyle 2.2 milyon Euro gibi bir para çıkışı varken şu anda da 1.6-1.8 arası cebinden çıkıyor. Dehşet bir çöpe para atışı var. O buyuk başları her sene burada yazdık zaten ama yönetimler bir şekilde gitmesi için çabalamak yerine saçma sapan işlere girdik.
Vallah'ı şu şartlarda bu oyunculardan kurtulmak için camia içinden bir miktar nakit bağışı toplayarak kulüp üzerinde olmayacak şekilde fesih işlemleri yapıp en azindan kesin gelirlerimizden pay almalarını engellemek gerekiyor.

Bonservis istemezsen diagne-babelden kurtulursun. Paragoz olan diğer ikili büyük sıkıntı hadi birisi için %50 ile kurtulalım diyelim diğeri o parayı ve keyfi bırakıp bir yere gitmez. Yani kısaca %25'i sömürmeye devam edecek.

Benim kızdığım nokta çok farklı abicim biz niye yetenekli, genç free oyunculara salça olmuyoruz. Her sene bir sürü örneği var sorun scout ekibindeyse defolsun gitsinler yerini dolduracak illaki birileri bulunur. Sank takımdaki oyuncular muhteşem bakılan adamlar şahane de free olanlarla ilgilenmiyoruz.
Başkandan anladığım kadarıyla ciddi isim beklentisi oldugunu düşünüyor.
İsim işini bırakmak zorundayiz.
Hatay nasıl alıyorsa, Trabzon nasil gidip kibristan oyuncu bulup alıyorsa sende alacaksın. Her sene free oyuncuları görüp gitmelerine üzülmekten ben sıkıldım. Yazık günah.
1.5 milyona 3.ligden oyuncu alabiliyorsam ve en az onun kadar kaliteli olan free yabancılar alinmiyorsa art niyet ararim
Abi tüm dediklerine katılıyorum sadece benim anladığım kadarıyla gelen bütün yoönetimler taraftar ve sosyal medya baskısından illallah etmiş durumda. Hatayın getirdiği adama 2 tane çatlak ses çıksa bizim getireceğimiz adama 2 milyon çatlak ses çıkıyor. En basit örneği Gedson ki kendisi isim yapmış biri olmasına rağmen buradakiler de dahil olmak üzere kaç kişi itiraz etti eleştirdi hatta afedersin bokunu çıkardı şahit olduk. Bu yüzden isim öncelikli arıyorlar diye düşünüyorum.

Eşref gelseydi bambaşka halde olurduk diye düşünen falan varsa allah yar ve yardımcısı olsun

PSV macini kafadan bitirmis yonetim + teknik heyet o yuzden elenirsek fazla kizmaya gerek yok. Lige bakiyorlarmis yeni transferler icin.

Psvye eleniriz panikle 2 transfer yapar kapatır bu yönetim. Tam bu hava var. Madem paran yok , limit var vs ne diye sağ bek peşinde koşarsın? Udineseli elemana hangi para ile bonservis vereceksin ? Madem para yok ghezzal ne alaka? Çok şey istemedik; şu an takıma bir sol bek ve 8 numara transfer edilmiş olsaydı psvyi rahat elerdik. 2 transferi bile yapamadınız.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda "Burak başkan seçilmemeli demiştim." demeyeni dövüyorlar sanırım.
Kim gelirse gelsin benzeri senaryo yaşanacaktı. Bu gerçekle yüzleşmek lazım önce bi. Kulüpler yönetilemez halde derken şaka yapılıyor sanıyor bazıları. Sürekli kredi ve onun faizleri üzerine kurulu bir düzenden bahsediyoruz. İttir kaktir gidiyor işte ülke futbolu. Sonra başarı niye gelmiyor. Paranın olmadığı yerde bir bok gelmez.

Her şeye rağmen en iyi hazırlanan, sunan ve ekibi kuvvetli isim elmasti. Gelmesi bence hala hayırlı oldu. Eğer şansı da varsa psv yi geçeriz bu daha da rhaatlatacaktir yönetimi.

Ha turda elenirsek eleştiriler çığ gibi büyür.

GSCimbom Mobile App

Bu arada Fener'in yeni golcusunu gordunuz mu? Samatta, bonservis bedeli: 6 milyon euro.

Biraz da gulek bari :asd:
talip çıkmadı diye ağlıyolar bunlar 6 milyonu geçen sene mi ödediler yoksa şu aralar mı zorunlu bonservisle kiralamışlardı prosedürü tam bilmiyorum

Bizde 4 oyuncuya kamyon dolu para veriyoruz sonra transfer bekliyoruz burada , bazi arkadaslar komple yeni takim istiyor. Buyursun yapsin yeni takimi :)
Ben burada millet transfer beklerken de hep diyordum, bu kadar oyuncu nasıl alınacak kimse düşünmüyor limit yok diye. Geçen sene demek ki biz de limiti aşmışız başkanın bugün ki konuşmalarına göre. Nasıl çıkacaklar işin içinden umarım başarabilirler. Falcao babel feghouli diagne giderse benim için transfer yapmış kadar olurlar. Bu paralarla bu kulübü döndürmemiz çok ozr. Gelecek sene bankalar birliği başlıyor ve ona hiç hazır değiliz. Bi gün uyanmışız bi bakmışız kulübe kayyım atanmış hiç uzak görünmüyor bu ihtimal

He şu da var sadece bizim durum değil diğer kulüplerin de durumu berbat vaziyette. Bjk fb hepsi limit arttırma için uğraşıyor. Mevcut halde kimse transfer yapamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt