- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.287
- 4.338
@Mustafa Alp Demirci olumsuz postlara hız verelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütçe falan yok bunlarda o zaman güzel
Zorunlu opsiyonlar sanki alındığı döneme yaızlıyor diye biliyorumBütçe falan yok bunlarda o zaman güzel
Ilk başlarda bende istiyordum Belçika'da oynarken idi ama, sonra EPL yapınca yapamadı.Forumda Samatta nöbeti tutulmuştu.
Teklif var mi ki onaMarcaoyu satmaktan baska care yok gibi
Alındığı döneme yazarsa ffp limitini aşarlar sanki yok bu döneme yazarsa da ellerinde yine bütçe kalmaz.Zorunlu opsiyonlar sanki alındığı döneme yaızlıyor diye biliyorum
Yetmez kanka marcao falcao feghouli babel diagne hepsi gitse anca derin bi mefes alırız. O kadar kötü haldeyiz. Hele bir de gelecek seneyi düşün, yine küçülme zorunda olacağız ödemeler başlayacak.Marcaoyu satmaktan baska care yok gibi
düşünceni revize et derimMarcaoyu satmaktan baska care yok gibi
Her türlü bütöe yok zaten onlarda da. Kdroda 50 topçu var ağzına kdar şişkin, bizimle aynı durumdalarAlındığı döneme yazarsa ffp limitini aşarlar sanki yok bu döneme yazarsa da ellerinde yine bütçe kalmaz.
Teklif var mi ki ona
Iyi bir teklif varsa satilmali zaten net
8 ne yabetis 8 vermiş
özel bilgidir
kullanabilirsiniz
millet galasevgisine falan yüklendi de başkanın kastettiği duyumcu sen misin yoksa sayın cundbetis 8 vermiş
özel bilgidir
kullanabilirsiniz
betis 8 vermiş
özel bilgidir
kullanabilirsiniz
Derhal duyum gir fiyat yükselt8 ne ya
Kardesim nedir bu yani biz adam isteyince 15-20 cekiyor millet
Marcao en az 12-14 eder
8 ne ya.
6.5 milyon değil miydi?Bu arada Fener'in yeni golcusunu gordunuz mu? Samatta, bonservis bedeli: 6 milyon euro.
Biraz da gulek bari![]()
Besiktaslilar saldiriyor suan kendimi savunamiyorum ey gsc halkiDerhal duyum gir fiyat yükselt