Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dakikadan sonra en ufak hakaret ve saygısızlık yapan şutlanacak.

Size çok yüz verdik, herkese hakaret etmeye son verin.
Özellikle Galatasaray Başkanına ve Teknik Direktörüne seviyesiz hakaretler yapılmamalı diyorum.
Bu gibi davranışlar düşman sevindirmekten öte gitmez.
Eleştirinin de hesap sormanında yeri ve zamanı var.
Şimdi hep beraber başarıya odaklanmalıyız diye düşünüyorum.

Yalnız o bu hafta dedi hatta gelen ve giden dedi. İlk defa transferle ilgili bir duyum verdi bakalım.
Ya kulübün başkanı, başkanı hani en tepedeki ismi giden olmadıkça gelen çok zor minvalinde konuştu gidecekler için teklif bekliyorlar dedi.
Ağustostan önce hareket çok zor

Başkan biraz bu hafta transfer olmaz gibi konuşsa da sanki bu hafta 1-2 transfer açıklanacak gibi geliyor bana. Başkanın açıklamaları taraftar tepkisi yüzünden bunlar nasıl olsa oyuncuyu alacak deyip fiyat yükselten veya indirmeyenler için yapılanda bir açıklama aynı zamanda. Ama şu Soso, Falcao, Diagne bir gitse transferlerden daha çok sevineceğim. Hatta bunlar gitsin ama oyuncu gelmeyecek desinler buna da razıyım.
Falcao ve diagne transferleri taraftarın gazıyla yapılmış ve Gs in şuan elini kolunu bağlayan transferlerdir. Yönetimin bu hataya düşmemesi psv maçının olumsuz sonuclanmasindan bile değerli bence. Kurtuluş gibi sarıldığımız transferler büyük hatalara sebebiyet verebilir maddi manada. 10 gün önce bile bitse transferler skora etki edeceklerinin garantisi yoktu. Takımla çalışacak vakti bulamadılar çünkü. Seçimin geç yapılması, Avrupa şampiyonasi buna etkendir. O yüzden Burak Elmas in bugün transferlerle basinin karşısına geçeceğini düşündüğüm halde söylediklerine hak vermemek elde değil.

Aceleye gerek yok günü kurtaracağız diye önümüzdeki yılları çöpe atmanın manası yok. Sağlam basarak devam etmeliyiz.

GSCimbom Mobile App

Bir noktada anlaşırlar zaten ama transfer dönemi daha devam ediyor. 3 yılda falan teklif yapmışlarsa yine pazarlık devam eder. Sürer daha. Bruma için çok süründürmüşlerdi bizi, oradan biliyorum.

gssevgisi sporting vermeyecek dedi rosieri
gıcık olmuşlar hatta oyuncularını ayarttılar diye şikayet etmeyi düşünüyorlarmış

Dortmund Maleni bir türlü alamadi. Adam bize karsi oynar bu gidisle. Raiola bonservisden 30% alacakmis ve ondan, PSV 30 milyon + o rakami siz verin diyormus. Böyle menajere pay mi olur. Buna sinir gelmeli.

o degilde Berkani niye kimse sormadi yav baskana , acaba kendimi tembihledi onu sormayin diye salca olmasinlar diye

transfere gerek yok. şampiyon olacağımızın garantisi yok çünkü :d psv için dediğimizi lige de uyarlayabiliriz rahatça

topçu satıp kan emicileri kovalım.
maliyeti düşük tecrübeli+ilerde para kazandırabilecek gencoları kovalayalım (y)
böyle bir operasyonun sonuna kadar destekçisi olurum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt