Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben buna tamamım.

74b51c8a2bb58ce387e473d6b22311e21384279.webp

fenerin hazırlık maçını izliyorum

Ben izledim. Serdar Dursun’u beğenmedim. Osayi ile İrfan çok iyiydi. Mert Hakan’da iyi gözüktü ama rakip Paşa olduğu için olabilir. Ferdi’yi Sol kanat beki başlattı, kötü oynayınca 30’da çıkardı. Üstü çizilmiş gözüküyor. 3’lü savunma tandemleri tam oturmamış. Kontrollü bir anlayışları vardı. Orta sahada kazandıkları toplarla hızlı çıkmak yerine stopere verip yerleşik hücum yaptılar.

Twiç aboneligi olan bir sapik varsa romanonun yayininin tekrarını izlesin. 2 saat önce yayın yapmis. Dogru olabilir.

Bence bizim transfer işimiz 4 isime bağlı

Ne zaman Falcao, Feghouli, Babel ve Diagne gitti haberlerini görürsek

O saatten sonra da transfer beklentisine girebiliriz

Aksi halde transfer filan beklemiyorum
Diagne dışında gidecek delikanlı yok içlerinde, Diagne'de maaşı abartılı değil diye kendine yer buluyor. Hangi mal burada aldıklarını bunlara verir ?

Ben izledim. Serdar Dursun’u beğenmedim. Osayi ile İrfan çok iyiydi. Mert Hakan’da iyi gözüktü ama rakip Paşa olduğu için olabilir. Ferdi’yi Sol kanat beki başlattı, kötü oynayınca 30’da çıkardı. Üstü çizilmiş gözüküyor. 3’lü savunma tandemleri tam oturmamış. Kontrollü bir anlayışları vardı. Orta sahada kazandıkları toplarla hızlı çıkmak yerine stopere verip yerleşik hücum yaptılar.

Mert Hakan geçen sezon sonuna doğru toparlamıştı. Bir iki maçta baya beğenmiştim(birisi konya dep olması lazım)
İrfan dediğin gibi iyi gözüküyor. Geçen sene kötü başlayınca dalga geçtik de kaliteli herif bunu kabul etmek lazım.
Osayi et mi balık mı ben hala çözemedim çok iyi top saklıyor hız da var ama bir şeyler eksik gibi.

tüm hazırlık maçlarının özetini izledim ona göre yorumluyorum. hiç 90dk izlemedim

Feda sezonumuz olacak. Artık transfer baskısı yaratmayalım gs yönetimine, elimizdeki kadroyla yapabileceğimizin en iyisini yapacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt