- 17 Ağustos 2009
- 44.640
- 33.847
- 3.618
Ben buna tamamım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hesap, haberin Romano'nun olduğunu söyledi. Twitch de söylemiş.300 takipcisi olan hesap hariç hiç bir yerde oyle bir haber yok geciniz.
fenerin hazırlık maçını izliyorum
Biliyorum öyle olsa her tarafta duyurulurdu zatenhesap, haberin Romano'nun olduğunu söyledi. Twitch de söylemiş.

Nasıl adam alacağız o zaman
Şuan alamıyoruz dedi başkan zaten.Nasıl adam alacağız o zaman
Önceliktir belki. yarım saate belli olur.Biliyorum öyle olsa her tarafta duyurulurdu zaten
Ünlu gazeticiler niye paylaşmamış mesela.
Bizim muhabirler çok cacık abi yaBiliyorum öyle olsa her tarafta duyurulurdu zaten
Ünlu gazeticiler niye paylaşmamış mesela.
paraylaNasıl adam alacağız o zaman
Diagne dışında gidecek delikanlı yok içlerinde, Diagne'de maaşı abartılı değil diye kendine yer buluyor. Hangi mal burada aldıklarını bunlara verir ?Bence bizim transfer işimiz 4 isime bağlı
Ne zaman Falcao, Feghouli, Babel ve Diagne gitti haberlerini görürsek
O saatten sonra da transfer beklentisine girebiliriz
Aksi halde transfer filan beklemiyorum
Bizimkileri boşver zaten Fransızları kastediyorumBizim muhabirler çok cacık abi ya
Buna tamam olmayanı da öperler ya
Ben izledim. Serdar Dursun’u beğenmedim. Osayi ile İrfan çok iyiydi. Mert Hakan’da iyi gözüktü ama rakip Paşa olduğu için olabilir. Ferdi’yi Sol kanat beki başlattı, kötü oynayınca 30’da çıkardı. Üstü çizilmiş gözüküyor. 3’lü savunma tandemleri tam oturmamış. Kontrollü bir anlayışları vardı. Orta sahada kazandıkları toplarla hızlı çıkmak yerine stopere verip yerleşik hücum yaptılar.
Hangi parayla?parayla