- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.287
- 4.338
her daim başkanımın yanındaydımahı var başkanımın ahı
en çok da senin üstünde
bilenler bilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her daim başkanımın yanındaydımahı var başkanımın ahı
en çok da senin üstünde
unutmuşum :/kral mo var
Al Nassr'a FIFA'dan gelen transfer yasağı cezasıyla ilgili mektup:
-Geçmiş borçlar :
* Giuliano transferinde son taksit Fenerbahçe'ye ödenmedi.
* Maicon için Galatasaray'a geciken ödeme (1.6 milyon euro)
(Arriyadiyah)
4-6 arasi olur suan.Bu kimlerdendir renktaş
Ucuz olur mu
Vay arkadaşAl Nassr'a FIFA'dan gelen transfer yasağı cezasıyla ilgili mektup:
-Geçmiş borçlar :
* Giuliano transferinde son taksit Fenerbahçe'ye ödenmedi.
* Maicon için Galatasaray'a geciken ödeme (1.6 milyon euro)
(Arriyadiyah)
öyle nargileciyi.nargileciye gidersin ama köz yoktur
öyle bir gündü
Falcao bu sene bence de patlayacak.transfer beklemektense falcao'nun bu sene yapacağı patlamaya odaklanalım
Bilgi akışı olanları mıhlıyo bizle ne ilgisi varSonra mıhlasın sn Burak elmas
Ignesi var sokamaz, kanadı var uçamaz, peteği var bal yapamaz?
saracchiIgnesi var sokamaz, kanadı var uçamaz, peteği var bal yapamaz?
Gedson kırmızı çizgimdir. Gedsonu alın neyin fedasını yapıyosanız yapın. + Berkan
Şu şikeci jimlastikcileri kaale alıp kunışuyonuz yahu çaplarını bi ölçsünler. Full kadro full konsantre şampiyonluk maçına çıkıyorlar bizimle, Gedson donunda salladı ha bunları. Eze eze yendik bide yani ölü halimizle. Gezzalmış, Rossieymiş zart zurt gördük alayını
Şu mantığa da hastayım ha.Bide al sat para kazan olayına çok takılıyoz, Yav biz küçük takımmıyız 1 e bulup 10 veya 20 ye satıp para kazanma derdine girelim. Muhasebe yarışı ligi mi bu yav. Marcaoyu satalımmış falan filan te Allahım yarabbim. Ha biz küçük kulübğz Avrupa falan neyimize dersek tamam. Çapsız başkanlar yönetimler sayesinde tüm Galatasaray taraftarları oldu bi muhasebeci.
İçerden sağlam bilgi alacaz merak etmeBilgi akışı olanları mıhlıyo bizle ne ilgisi var![]()
Bulduğumuza sahip cikmadigimizi da belirtelim.Fener hoca bulamaz, biz başkan bulamayız. Anayasa maddesi gibi
Dünya üzerinde bizim sahip olduğumuz taraftar kadar, toplam nüfusu olmayan ülkeler var. Bunu nakte çevircek bunu kullanacak bir beyin gelmiyor başa. Ben gelir giderden bahsetmiyorum para olarak bahsetmiyorum renkdaş. Camia olarak bahsettim.Şu mantığa da hastayım ha.
"Biz büyük takımız."
Yıllık geliri 60 milyon euro
Avrupada 8 senedir başarı yok
Taraftarın ürettiği ekonomi toplasan yılda 5 milyon euro etmez.
Ama büyüğüz işte.