Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahı var başkanımın ahı

en çok da senin üstünde
her daim başkanımın yanındaydım
bilenler bilir

resim_2021-06-04_184625.webp

Bu kimlerdendir renktaş

Ucuz olur mu
4-6 arasi olur suan.

Bide al sat para kazan olayına çok takılıyoz, Yav biz küçük takımmıyız 1 e bulup 10 veya 20 ye satıp para kazanma derdine girelim. Muhasebe yarışı ligi mi bu yav. Marcaoyu satalımmış falan filan te Allahım yarabbim. Ha biz küçük kulübğz Avrupa falan neyimize dersek tamam. Çapsız başkanlar yönetimler sayesinde tüm Galatasaray taraftarları oldu bi muhasebeci.

Gedson kırmızı çizgimdir. Gedsonu alın neyin fedasını yapıyosanız yapın. + Berkan
Şu şikeci jimlastikcileri kaale alıp kunışuyonuz yahu çaplarını bi ölçsünler. Full kadro full konsantre şampiyonluk maçına çıkıyorlar bizimle, Gedson donunda salladı ha bunları. Eze eze yendik bide yani ölü halimizle. Gezzalmış, Rossieymiş zart zurt gördük alayını

Oyunu tutmaya çalışmayıp 1 gol daha atsaydık -ki ortam çok müsaitti- şimdi şampiyonduk.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bide al sat para kazan olayına çok takılıyoz, Yav biz küçük takımmıyız 1 e bulup 10 veya 20 ye satıp para kazanma derdine girelim. Muhasebe yarışı ligi mi bu yav. Marcaoyu satalımmış falan filan te Allahım yarabbim. Ha biz küçük kulübğz Avrupa falan neyimize dersek tamam. Çapsız başkanlar yönetimler sayesinde tüm Galatasaray taraftarları oldu bi muhasebeci.
Şu mantığa da hastayım ha.

"Biz büyük takımız."

Yıllık geliri 60 milyon euro
Avrupada 8 senedir başarı yok
Taraftarın ürettiği ekonomi toplasan yılda 5 milyon euro etmez.

Ama büyüğüz işte.

Şu mantığa da hastayım ha.

"Biz büyük takımız."

Yıllık geliri 60 milyon euro
Avrupada 8 senedir başarı yok
Taraftarın ürettiği ekonomi toplasan yılda 5 milyon euro etmez.

Ama büyüğüz işte.
Dünya üzerinde bizim sahip olduğumuz taraftar kadar, toplam nüfusu olmayan ülkeler var. Bunu nakte çevircek bunu kullanacak bir beyin gelmiyor başa. Ben gelir giderden bahsetmiyorum para olarak bahsetmiyorum renkdaş. Camia olarak bahsettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt