Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maddiyata bağlayan ben değilim, maddiyata bağlayana cevap verdim aynı açıdan.

Ha ne anlattığın da belli değil tarihle ifade ermek hasta ediyor deyip mazi falan anlatmışsın.

Bahsettiğin hikayeler de 50 yıl öncesinde kaldı, şimdilerde başkalarının karısına sarkıp silahla hastane basanları kaptan yapıyoruz, aynen anlatılmaz bir büyüklük Çupinin feneri gibi.

Tarih derken mazi değil senin son 8 yıl demenden zamanla sınırlama anlamında tarih dedim… gözümle görmediğim ve ikrarını duymadığım bir durum hakkında yorum yapmam. Dediğin gibi olsa dahi geçici dönemler hep olacaktır, bir bütün olarak bakmak gerek olaya..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taptığınız harun musludan ses varmı

En son hayallerinin topçusu geliyodu 3 çarşamba önce

Tarih derken mazi değil senin son 8 yıl demenden zamanla sınırlama anlamında tarih dedim… gözümle görmediğim ve ikrarını duymadığım bir durum hakkında yorum yapmam. Dediğin gibi olsa dahi geçici dönemler hep olacaktır, bir bütün olarak bakmak gerek olaya..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Metin Oktay'ın sözünün kaydı var mıydı? Gözümle görmediğim, kulağımla duymadığım diyorsun. Arda'nın bu formayı giymesi ve kaptan olması lekedir hem de büyük bir leke. Çıkan haberler yalan olsa yalanlanırdı ki mahkemeye çıktı adam.

8 sene olayı da geçiş anlamında önemli, sayısız büyük kulüp var kimisi alt liglerde kimisi Avrupa'ya bile gidemiyor, yarın biz de o noktaya gideceksek eskiden Galatasaray vardı denilir en fazla.

Günden güne eriyen ve ağırlığını kaybeden bir camiayız, geçmişe bakmaya devam edersek anı ve geleceği de kaybedeceğiz.

%93 diye nem mi olur lan sabah şişme havuz alıp salona kuracagim bu nedir ya.

sözde berkan kutlu psv maçı öncesi açıklanacaktı, ulan kolpacı ttciler ve muhabirler

Bütün duyumcular ve gazetecilerden şu an hiçbir haber çıkmıyor bir şey yazsalar muhtemelen taraftar patlayacak :asd:

bu limit fb ye yok zaten pau'ya bile en iyi teklifi verebiliyorlar yarım düzine orta sahaya sahip oldukları halde

bu limit fb ye yok zaten pau'ya bile en iyi teklifi verebiliyorlar yarım düzine orta sahaya sahip oldukları halde
Para ağları çok güçlü. Ödemeleri başka kaynaktan yapıp çıktıyı kulüpten göstermiyorlar ya da sürekli ertelemeli olarak bildiriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt