Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yıllık plan mı? Kusura bakmasınlar ama bu ülkede 3 yıllık doğru bir plan yapıp, bunu şaşmadan uygulayacak ne ekonomik olarak güçlü bir kulüp, ne vizyoner bir yönetim, ne de bu işlerde başarılı bir teknik adam var. Geçen sezon aldıklarımızı bu sezon göndermeye çalışıyoruz, bu sezon aldıklarımızın bir çoğunu da önümüzdeki sezon göndermeye çalışacağız. Muhtemelen yine her zamanki gibi günü kurtarmaya çalışmaktan öteye gidemeyeceğiz.

Yine de bir umut transfer sezonunun sonuna kadar bekleyeceğim. Umarım yanıltırlar beni.

Hocanin aciklamalarindan sunu anliyorum hadi transferleri yetistirdim 3 ön eleme hadi bunu gectim öbür ikisini gecicegimin garantisi yok o zaman neden yüksek maliyetli transfer yapiyim .

Yarin icin iyi bir sonuc almamiz cok zor bu kadro ile.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

3 yıllık plan mı? Kusura bakmasınlar ama bu ülkede 3 yıllık doğru bir plan yapıp, bunu şaşmadan uygulayacak ne ekonomik olarak güçlü bir kulüp, ne vizyoner bir yönetim, ne de bu işlerde başarılı bir teknik adam var. Geçen sezon aldıklarımızı bu sezon göndermeye çalışıyoruz, bu sezon aldıklarımızın bir çoğunu da önümüzdeki sezon göndermeye çalışacağız. Muhtemelen yine her zamanki gibi günü kurtarmaya çalışmaktan öteye gidemeyeceğiz.

Yine de bir umut transfer sezonunun sonuna kadar bekleyeceğim. Umarım yanıltırlar beni.
TD bunu daha önce yaptı 4 yıllık bir sürede ve sonu bugün hepimizin gururlandığı şekilde bitti. Ekonomi konusunda her sene daha ucuzunu kovalarsın.

1626801035251.webp

hoca bunu dedi tam olarak

Bjk gedson için benficayla görüşüyormuş bir kısım peşin 7 milyon euroya bonservisin %50'si için. Zaten 1 haftadır dönüyor bu muhabbet ama sercan dikme yarım saat önce yazmış bunu.
Biraz önce asporda da beşiktaştan gezzal misillemesi diye aynı haberi paylaştılar sanki bizden sonra teklif yapmışlar gibi eski haberleri ısıtıp ısıtıp sunuyorlar işte medyanın yıkıklığı :poop:

Gelecek deniyor sonra 30 yaş civarı oyuncu kovalıyoruz seneye de onları göndermeye çalışıyoruz. Tutarlılık 0

3 yıllık proje min. 28 yaşında ki oyuncuları toplamak, trde gelecek algısı bu işte. Hocanın da sözleşme bitiyor 3 seneye. 28-29-30-31-32 yaşında elemanları toplayacak, bundan sonra ki yönetim ve td uğraşır durur artık o moruklarla

Ben hocanin yerinde olsam; transfer yok , durumumuz ve ekonomik sorunlar ortada deyip alt yapidan 2-3 oyuncuyu oynatacam dese, sol bek , sag bek gibi pozisyonlar icin ve Berkan'i da alip belki Gedson da kiralik dese kimse kizmaz bence. En azindan dogru durust anlatmis olurlar.

Kimse de sampiyonluk beklemesin bu sene, boylece 3 senelik plani devreye sokuyoruz desinler olsun bitsin.

Bosuna son gune kadar oyuncu pesinde kosmasinlar son gune kalan armut curuk oluyor 99%. Olmuyorsa olmuyor napalim yani.

transferler madem gecikecek en azından genç isimler alın 30 luk adamları istemiyoruz,ayrıca inter kurzawaya salça olduysa dalbert i bize versin..

20 yaşındaki adamlara 20 milyon fiyat çekiyorlar. Bazıları ekonomimizden habersiz sanırım.

20 yaşındaki adamlara 20 milyon fiyat çekiyorlar. Bazıları ekonomimizden habersiz sanırım.
Sen niye 20 yaşında ki piyasasını zaten oluşturmuş oyuncuların peşine düşüyorsun ki? Amaç ne bunda tam olarak

Ek olarak yüksek maaşlar vermektense daha fazla bonservis ödemek en mantıklısı

Bu yöneticiler genel de atadan babadan zengin adamlar oluyorlar yoksa bunlara kalsa bakkaldan yoğurt alamazlar.

Ben hocanin yerinde olsam; transfer yok , durumumuz ve ekonomik sorunlar ortada deyip alt yapidan 2-3 oyuncuyu oynatacam dese, sol bek , sag bek gibi pozisyonlar icin ve Berkan'i da alip belki Gedson da kiralik dese kimse kizmaz bence. En azindan dogru durust anlatmis olurlar.

Kimse de sampiyonluk beklemesin bu sene, boylece 3 senelik plani devreye sokuyoruz desinler olsun bitsin.

Bosuna son gune kadar oyuncu pesinde kosmasinlar son gune kalan armut curuk oluyor 99%. Olmuyorsa olmuyor napalim yani.
Kimse bişey demezmi? Kimse daha doğru dürüst transfer yapamadı ve paramizin olmadığını taraftar bilmiyormu? 20 günde adamı istifaya çağırdılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt