Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.471
- 2.928
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz isteyince bu fiyatlar artar elbet ama 5 verecegimize 10 veririz ama yine bir topcuya 10m gommekten iyidir. Paran yoksa bu tarz adamlar kovalamak zorundasin.scoutluk budur , bizimkiler de 13 milyon bruma 13 milyon diagne.
Başkan Marcao bizim abarttığımız kadar da iyi değil. Satmak istesek bile alıcı çıkacağını tahmin etmiyorum. Türkiye ligi için çok iyi ama Avrupa'da patates oluyor. O yüzden Marcao alındığında Avro ne kadardı şimdi ne kadar ?Önceki mesajınızda 20 yaşındaki adama 20 milyon istendiğini söylediniz. Marcao bunun aksini ispatlayan örneklerden sadece biri. Ayrıca 30 yaşında dayılara 3 yılda 20 milyon maaş bağlanan yerde 4,5 milyon bonservis hiç de büyütülecek bir ücret değil bana göre. Çünkü oyuncu iyi bir scout ekibi tarafından izlenip alındıysa sakatlanıp futbol hayatı bitmediği sürece zarar etme şansın yok.
15 milyon Euroya rahat gider satmak istesek bu da bize yeter şimdilikBaşkan Marcao bizim abarttığımız kadar da iyi değil. Satmak istesek bile alıcı çıkacağını tahmin etmiyorum. Türkiye ligi için çok iyi ama Avrupa'da patates oluyor. O yüzden Marcao alındığında Avro ne kadardı şimdi ne kadar ?
10 milyon veren olacağından şüpheliyim. Abartmayalım.15 milyon Euroya rahat gider satmak istesek bu da bize yeter şimdilik
Ben levent abiye burada katılıyorum. Genç futbolcu konusunda her zaman imrendiğim bi takım olan Ajax'taLevent beyin yorumlarını beğenirim ama bazı konularda farklı düşüncelerimiz oluyor. Üçümüze birden ayrı ayrı cevap verince saldırıyormuşuz gibi olmuş![]()
Biz beceriksiziz yoksa 15ten aşağı gitmesi mümkün değil. Ayrıca 4e aldık marcaoyu 4.5 değil.10 milyon veren olacağından şüpheliyim. Abartmayalım.
Ufak bi ornek Ali Reza Jahanbakhsh 1.1 milyon euro , Despedov 2 milyon euro'ya gitti.Biz isteyince bu fiyatlar artar elbet ama 5 verecegimize 10 veririz ama yine bir topcuya 10m gommekten iyidir. Paran yoksa bu tarz adamlar kovalamak zorundasin.
Hep pahali topculara gittigimiz icin dunyada ucuz topcularin da oldugunu unuttuk anasini satayim
Onların yaptığı scoutluk değil Mehmet deneme yanılma. Boupendza'yı getirdiler adam tuttu, peki tutmasa kim laf edecekti Hatay'da? Hiç kimse. 40 maçta 5 gol atsa Hatay taraftarı dönüp laf edecek miydi? Hayır. Adam 2-3 maç kötü oynasa stadda öfke patlaması yaşayan, sosyal medyada hakaret eden taraftar olacak mıydı? Hayır.scoutluk budur , bizimkiler de 13 milyon bruma 13 milyon diagne.
Bu kadar takintiliysan engelle gec yaw.Onların yaptığı scoutluk değil Mehmet deneme yanılma. Boupendza'yı getirdiler adam tuttu, peki tutmasa kim laf edecekti Hatay'da? Hiç kimse. 40 maçta 5 gol atsa Hatay taraftarı dönüp laf edecek miydi? Hayır. Adam 2-3 maç kötü oynasa stadda öfke patlaması yaşayan, sosyal medyada hakaret eden taraftar olacak mıydı? Hayır.
Bu takımların yaptığı transferlere bi de bu gözle bakın lütfen. Piyasası 50 milyonu bulmuş henüz 21-22 yaşında çocuk geldi üstelik 1.5 yılda adam gibi top oynamamıştı ilk 3 haftada bak sadece 3 haftada çocuğa ne hakaretler edildi. O çocuğa laf edenler şimdi gelmesi için yolunu gözlüyor. O çocuğa hakaret edenler şimdi scout transferi istiyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Ozornwafor tutmadi kimse laf ettimi , hayir. Kerem tutuyor ve faydasini goruyoruz.Onların yaptığı scoutluk değil Mehmet deneme yanılma. Boupendza'yı getirdiler adam tuttu, peki tutmasa kim laf edecekti Hatay'da? Hiç kimse. 40 maçta 5 gol atsa Hatay taraftarı dönüp laf edecek miydi? Hayır. Adam 2-3 maç kötü oynasa stadda öfke patlaması yaşayan, sosyal medyada hakaret eden taraftar olacak mıydı? Hayır.
Bu takımların yaptığı transferlere bi de bu gözle bakın lütfen. Piyasası 50 milyonu bulmuş henüz 21-22 yaşında çocuk geldi üstelik 1.5 yılda adam gibi top oynamamıştı ilk 3 haftada bak sadece 3 haftada çocuğa ne hakaretler edildi. O çocuğa laf edenler şimdi gelmesi için yolunu gözlüyor. O çocuğa hakaret edenler şimdi scout transferi istiyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Sendika yı napcazOzornwafor tutmadi kimse laf ettimi , hayir. Kerem tutuyor ve faydasini goruyoruz.
Az maaliyetli olan transferler tutmayinca kimse laf etmez , tutarsada kazanirsin boyle hamleleri yapmamiz lazim o riski almamiz lazim tutarsa ne ala tutmasa fazla zarar etmemis olursun. Hatayspor Boupendzada tutturdu ve muhtemelen iyi para kazanacak, tutmasaydi nasil olsa belese aldik ve kisa sozlesme yaptik deyip kurtulacaklardi.Onemli olan buyuk paralara transfer edip de faydalanmamak ozaman iste sikinti cikiyor.
simdi satiliga cikarsak butun anadolu kulupleri ister , yine zarar etmemis oluruz ama tutsaydi para kazanirdik.Sendika yı napcaz
Zarar etmedik ondanda bedavaya yakın geldi ücreti de öyleSendika yı napcaz
Zarar etmedik ondanda bedavaya yakın geldi ücreti de öyle
la onu demiyorum yarın sağbek o; onu diyorum.simdi satiliga cikarsak butun anadolu kulupleri ister , yine zarar etmemis oluruz ama tutsaydi para kazanirdik.
bana gelsene cay icelim.
Ozorn ayrı bir örnek ne scout ne de deneme yanılma o tamamen menajer diyeti. Kerem ise scout transferidir lafım yok izlendi potansiyeli belli.Ozornwafor tutmadi kimse laf ettimi , hayir. Kerem tutuyor ve faydasini goruyoruz.
Az maaliyetli olan transferler tutmayinca kimse laf etmez , tutarsada kazanirsin boyle hamleleri yapmamiz lazim o riski almamiz lazim tutarsa ne ala tutmasa fazla zarar etmemis olursun. Hatayspor Boupendzada tutturdu ve muhtemelen iyi para kazanacak, tutmasaydi nasil olsa belese aldik ve kisa sozlesme yaptik deyip kurtulacaklardi.Onemli olan buyuk paralara transfer edip de faydalanmamak ozaman iste sikinti cikiyor.